luni, 17 februarie 2014

A inceput prigoana finală şi la noi … DOSAR PENAL pentru lipsire de libertate. Parintele IOAN DE LA RARAU a ascuns-o pe IULIA IONESCU. “Poliţiştii au venit la mănăstire cu poza ei să ne întrebe dacă au văzut-o. Îmi pare rău că i-am păcălit, dar aşa sunt regulile noastre, să ne protejăm credincioşii“

A inceput prigoana finală şi la noi … DOSAR PENAL pentru lipsire de libertate. Parintele IOAN DE LA RARAU a ascuns-o pe IULIA IONESCU. “Poliţiştii au venit la mănăstire cu poza ei să ne întrebe dacă au văzut-o. Îmi pare rău că i-am păcălit, dar aşa sunt regulile noastre, să ne protejăm credincioşii“

Posted in PARINTELE IOAN DE LA RARAU by saccsiv on februarie 17, 2014
Justin Parvu:
Mai sunt 12 luni si vine urgia
Lidia Mitchievici:
“Chiar daca nu va fi gasit vinovat din punct de vedere penal, acest staret nu are ce sa mai caute in viata monahala”
De fotomodele la 14 ani nu se mai scandalizeaza nimeni:
http://www.fashionmodeldirectory.com/models/lorena_sandu/showphoto/411626/
   Ba din contra:
O romanca de 14 ani a cucerit China cu frumusetea ei
   Pentru ca ele n-au fugit de acasa la manastire, ci au fost incurajate de catre cei de acasa sa apuce pe calea pierzaniei. Iar asta este considerat cu totul legal, moral, de urmat si promovat …
Intrebam in articolul FURIBUND ATAC ANTI ORTODOX cu ocazia fugii de acasa a fetei de 15 ani IULIA IONESCU. Prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost doar introducerea? daca prin gasirea ei s-a incheiat povestea sau a fost doar introducerea?
Ei bine, a inceput URMARIREA PENALA IN REM.
p_ioan_rarau
Foto: http://www.apologeticum.ro/2009/09/parintele-ioan-de-la-rarau-despre-cipuri-si-viitorul-sinod-panortodox/
   Iata ce aflam din articolul EXCLUSIV Cum a fost ascunsă Iulia Ionescu în Mănăstirea Sihăstria Rarăului. Stareţul Ioan Larion Neagoe: „Îmi pare rău că am păcălit Poliţia“:

Misterele dispariţiei Iuliei Ionescu încep să se dezlege. Fata s-a ascuns la Mănăstirea Sihăstria Rarăului din Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, iar călugărul care a condus-o la gară provine din acest lăcaş de cult.
Stareţul Ioan Larion Neagoe a recunoscut în faţa poliţiştilor că a găzduit-o pe fugara Iulia.
„Îmi pare c-am păcălit Poliţia, Iulia era la noi. Nu mi-am dat seama. Îmi pare rău că n-am anunţat Poliţia mai devreme şi nu am luat legătura cu familia fetei“, a regretat preotul Ioan Larion Neagoe.
Iulia Ionescu a poposit la mănăstirea de călugări în noaptea de 14 spre 15 februarie. „Venea din Neamţ“, a spus stareţul de la Sihăstria Rarăului. Mănăstirea de călugări este situată în vârf de munte, la Cota 1000.
Conform unor surse judiciare, stareţul Neagoe a declarat că Iulia Ionescu a plecat miercuri cu un microbuz din Bucureşti spre Târgu-Neamţ. Cel mai probabil, fata a stat două nopţi la mănăstirea Agapia, apoi a ajuns vineri la Sihăstria Rarăului, unde a petrecut o noapte.
Sâmbătă dimineaţă, mai mulţi anchetatori au venit cu poza fetei la mănăstire, pentru a-i întreba pe călugări dacă au văzut-o pe Iulia. Stareţul însă a minţit, ascunzând poliţiştilor faptul că fata se află acolo.
A doua zi, însă, preotul a mărturisit că s-a speriat de consecinţe şi a spus Iuliei să se ducă acasă. Fata a fost urcată în Dacia-papuc a mănăstirii şi condusă de un călugăr la gara din Suceava. Acolo, călugărul i-a cumpărat bilet şi i-a înmânat telefonul lui de pe care Iulia i-a trimis mesaj mamei sale, că se întoarce acasă.
„Fata a ajuns la mănăstire vineri, venind de la Neamţ, a stat la noi în noaptea de 14 spre 15 februarie, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii au venit la mănăstire cu poza ei să ne întrebe dacă au văzut-o. Îmi pare rău că i-am păcălit, dar aşa sunt regulile noastre, să ne protejăm credincioşii“, le-ar mai fi spus stareţul în faţa poliţiştilor, conform aceloraşi surse din anchetă.
Ajunsă la gară, fata a fost condusă la tren de călugăr. Surse din Poliţie au mai declarat pentru „Adevărul“ că mesajul trimis de Iulia mamei sale a fost interceptat de anchetatori, care şi-au dat seama unde se află.
La Roman (judeţul Neamţ) au urcat în tren mai mulţi ofiţeri îmbrăcaţi în civil, iar pe traseul Roman – Bacău – Adjud, s-au urcat şi femei-anchetator, tot în haine civile. Acestea s-au aşezat pe banchetă lângă fată şi i-au explicat că urmează să o ajute să ajungă la părinţii ei. Adolescenta a fost dată jos din tren în staţia din Focşani, de unde mai departe a fost dusă la Bucureşti.
Iulia a declarat la Poliţie că a înnoptat la o mănăstire cu hramul Acoperământul Maicii Domnului. Cel mai cunoscut lăcaş de cult cu acest hram din judeţul Suceava este cel de la Dorna Arini, întemeiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului. Monahii de la Dorna Arini şi reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului au negat însă că fata ar fi trecut pe la ei.
   Comentariu saccsiv:
Rog pe toti cei ce doresc sa comenteza sa reciteasca mai intai prima parte din viata Sfintei Parascheva:
14 octombrie: SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA de la Iasi
   Vom asista la o tradare ca in cazul Tanacu?
Noi ce avem de gand sa facem? Cum luam noi apararea marelui duhovnic?
Cred ca nu exista blog ortodox care sa nu-l fi citat macar. Ce vor scrie?
Cititi va rog si:
VIDEO: Parintele Ioan de la Rarau despre cum trebuie sa fie un Patriarh, ecumenism, rugaciuni cu ereticii …
VIDEO: Parintele Ioan de la Rarau despre Rosia Montana
Parintele IOAN de la Rarau despre CIPURI, CADEREA BISERICILOR, PAPA
VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …
Deci EXAMEN:
ORTODOCSI sau UMERASE?
Doamne ajuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă salut! Vă rugăm folosiţi comentarii decente în duh ortodox!