Proiect de ordonanta: INTERZIS PLATA CASH pentru cumpararile de terenuri, case si masini INDIFERENT DE VALOAREA ACESTORA

 Buletinul cu cip vine in aprilie, dar este cu totul ineficient fara eGuvernarea si internetul obiectelor. Vor veni insa si acelea. Si totusi tot nu va fi suficient de eficient. Obligatorie este si disparitia banilor cash. Si pentru ca este obligatorie indeplinirii planului antihristic, observam ca dracii isi fugaresc slugoii s-o rezolve cat mai iute.
Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case şi maşini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât şi vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacţiei, potrivit unui proiect de ordonanţă obţinut deMEDIAFAX.
“Prin excepţie de la prevederile art.2, 3 şi 9 din prezenta ordonanţă, contravaloarea achiziţiilor de bunuri imobile şi autovehicule se achită doar prin instrumente de plată fără numerar”, se arată în document.
Această prevedere este valabilă atât pentru firme, cât şi pentru populaţie şi cuprinde toate tipurile de imobil, precum şi orice fel de autovehicul, indiferent dacă este la prima vânzare sau second-hand.
Cititi va rog si:

Material preluat de pe un blog banat de Fb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”

Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României