miercuri, 29 ianuarie 2014

Proiect de ordonanta: INTERZIS PLATA CASH pentru cumpararile de terenuri, case si masini INDIFERENT DE VALOAREA ACESTORA

 Buletinul cu cip vine in aprilie, dar este cu totul ineficient fara eGuvernarea si internetul obiectelor. Vor veni insa si acelea. Si totusi tot nu va fi suficient de eficient. Obligatorie este si disparitia banilor cash. Si pentru ca este obligatorie indeplinirii planului antihristic, observam ca dracii isi fugaresc slugoii s-o rezolve cat mai iute.
   Iata ce aflam din articolul Românii care vor cumpăra cu bani cash maşini, terenuri şi case riscă AMENZI:
Guvernul vrea să interzică plata în numerar pentru cumpărările de terenuri, case şi maşini, indiferent de valoarea acestora, atât cumpărătorul, cât şi vânzătorul riscând o amendă de 20% din valoarea tranzacţiei, potrivit unui proiect de ordonanţă obţinut deMEDIAFAX.
“Prin excepţie de la prevederile art.2, 3 şi 9 din prezenta ordonanţă, contravaloarea achiziţiilor de bunuri imobile şi autovehicule se achită doar prin instrumente de plată fără numerar”, se arată în document.
Această prevedere este valabilă atât pentru firme, cât şi pentru populaţie şi cuprinde toate tipurile de imobil, precum şi orice fel de autovehicul, indiferent dacă este la prima vânzare sau second-hand.
Cititi va rog si:
SUEDIA, prima ţară FARA BANI LICHIZI? Ce bine le mai zicea parintele Paisie Aghioritul …
STIRILE ZILEI (22.01.2014): Romania – PLATA CASH LIMITATA. Dosarul electronic de sanatate si el din aprilie. OBAMA – “MARIJUANA nu este mai periculoasa decat alcoolul”. PASTILA – ZOMBI. Condamnat la moarte din SUA a asteptat executia 20 de ani si a fost ucis prin tortura
INVATATURA SERPEASCA a reprezentantilor BNR catre liceeni: NU CONTEAZA CA DISPAR BANII CASH, deoarece oricum nu au acoperire in aur
ISRAEL – prima tara FARA BANI CASH?
Top 10 tari in care POPULATIA ESTE PREGATITA SA RENUNTE LA CASH … CE REZULTA din FARA CASH plus CIP – EGUVERNARE – INTERNETUL OBIECTELOR?

Material preluat de pe un blog banat de Fb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă salut! Vă rugăm folosiţi comentarii decente în duh ortodox!