duminică, 13 octombrie 2013

CHIAR CĂ A VENIT TIMPUL SĂ NE CUNOAŞTEM? Sau o lăsăm baltă? Rezistăm însă singuri? (preluare de pe un site interzis pe fb)

“Romanul asta e haotic. Merge asa … Are talentul nemaipomenit [de a se dezbina].”

Vizionati va rog pana la final urmatorul fragment dintr-un interviu pe care i l-am luat Marelui Duhovnic al Neamului:

VIDEO – Interviu cu parintele Iustin Parvu (02.03.2011): E bine sa ne cunoastem?

Dezbateri pe aceasta chestiune au mai fost pe acest blog si inainte de acest interviu:

CATRE FRATII CITITORI: Sa incepem sa ne cunoastem intre noi? Sa ne scriem pe e-mail? Sa ne auzim la telefon? Sa incepem sa ne intalnim?

E timpul sa ne cunoastem?

Astfel ca la cererea fratilor cititori i-am pus aceasta intrebare celui ce acum e Sfant. Si evident, am inceput sa cautam modalitatile cele mai bune:

Sa incepem sa ne cunoastem, caci fiecare singur nu va rezista fara cip si nici in timpul prigoanei

Sa incepem sa ne cunoastem (partea 2)

Sa incepem sa ne cunoastem (partea 3). Dar cum sa ne ferim de intrusi?

Razboiul bate la usi. E TIMPUL SA NE CUNOASTEM, caci vremurile vor fi cumplite si doar uniti in grupuri vom putea razbi in afara oraselor si satelor

Unii au apucat sa se cunoasca intre ei. Dar prea departe n-a mers treaba deoarece intre timp au intrat pe fir intrusii si spre bucuria lor s-a ales praful.

Iata insa ca de la o vreme tot mai multi comentatori ma indeamna sa fac din nou ceva in acest sens. Dar nu-mi mai venea. Insa ultima ticalosie a SISTEMULUI ma determina sa reconsider ca fiind foarte buna ideea si de dorit ascultarea. Voi ce ziceti?

E clar ca:

O SA NE IA PE RAND, asa ca taceti degeaba. Iar intrusii vor sfarsi precum Turcanu

Deci e indubitabil ca vor inchide si astfel de bloguri. Si aici fac o paranteza, nu vor inchide doar blogurile, ci vor interzice si multe carti si reviste, evident in primul rand cele in care apare adevarul despre Sfintii Inchisorilor si Miscarea Legionara. Asa ca faceti micul sacrificiu si achizitionati-le din timp, ca-s mai valoroase decat greutatea lor in aur.

Revenind la bloguri, copiati tot ce credeti ca e util, caci in scurta vreme astfel de informatii nu veti mai gasi.

Inchiderea blogurilor va mai avea insa un mare efect: vor dispare si rubricile lor de comentarii, deci cum vom mai stii unii de altii daca n-am luat masuri din vreme? Sau poate aveti impresia ca va vor lasa sa comentati tot ceea ce doriti pe blogurile ramase ale intrusilor … Caci vor ramane in blogosfera astfel de “alternative” la SISTEM.

Asadar, daca veti considera ca e necesar sa ne cunoastem, cum sa procedam?

Doamne ajuta!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Vă salut! Vă rugăm folosiţi comentarii decente în duh ortodox!