CHIAR CĂ A VENIT TIMPUL SĂ NE CUNOAŞTEM? Sau o lăsăm baltă? Rezistăm însă singuri? (preluare de pe un site interzis pe fb)

“Romanul asta e haotic. Merge asa … Are talentul nemaipomenit [de a se dezbina].”

Vizionati va rog pana la final urmatorul fragment dintr-un interviu pe care i l-am luat Marelui Duhovnic al Neamului:


Dezbateri pe aceasta chestiune au mai fost pe acest blog si inainte de acest interviu:



Astfel ca la cererea fratilor cititori i-am pus aceasta intrebare celui ce acum e Sfant. Si evident, am inceput sa cautam modalitatile cele mai bune:


Sa incepem sa ne cunoastem (partea 2)



Unii au apucat sa se cunoasca intre ei. Dar prea departe n-a mers treaba deoarece intre timp au intrat pe fir intrusii si spre bucuria lor s-a ales praful.

Iata insa ca de la o vreme tot mai multi comentatori ma indeamna sa fac din nou ceva in acest sens. Dar nu-mi mai venea. Insa ultima ticalosie a SISTEMULUI ma determina sa reconsider ca fiind foarte buna ideea si de dorit ascultarea. Voi ce ziceti?

E clar ca:


Deci e indubitabil ca vor inchide si astfel de bloguri. Si aici fac o paranteza, nu vor inchide doar blogurile, ci vor interzice si multe carti si reviste, evident in primul rand cele in care apare adevarul despre Sfintii Inchisorilor si Miscarea Legionara. Asa ca faceti micul sacrificiu si achizitionati-le din timp, ca-s mai valoroase decat greutatea lor in aur.

Revenind la bloguri, copiati tot ce credeti ca e util, caci in scurta vreme astfel de informatii nu veti mai gasi.

Inchiderea blogurilor va mai avea insa un mare efect: vor dispare si rubricile lor de comentarii, deci cum vom mai stii unii de altii daca n-am luat masuri din vreme? Sau poate aveti impresia ca va vor lasa sa comentati tot ceea ce doriti pe blogurile ramase ale intrusilor … Caci vor ramane in blogosfera astfel de “alternative” la SISTEM.

Asadar, daca veti considera ca e necesar sa ne cunoastem, cum sa procedam?

Doamne ajuta!







Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”

Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României