Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României




Federalizarea Romaniei si crearea regiunilor autonome machedonesti  impreuna cu regiunea autonoma Tinutul Secuiesc.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Machedonii -Triburi de pastori ce au patruns in societatea romaneasca prin viclenie si inselaciune.
In perioada legionara au fost legionari.
In perioada comunista au  fost comunisti. Au dezvoltat in plin comunism o elita economica securista bine capitalizata in valuta  si conectata la comertul international prin ICExterior si Directia de Informatii Externe.
Dupa  1989  machedonii din serviciile secrete si din activul superior PCR au initiat un plan   de actiuni politice-economice antiromanesti care  este acum  in etapa finala de executie avand ca  scop federalizarea Romaniei si  formarea regiunilor  autonome machedonesti sub acoperirea descentralizarii.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Patrundere individuala  negustori servind  pe linga principii fanarioti.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Valul I de imigratie  dupa 1885 machedoni imigranti din Tracia de Nord dupa conflicte cu bulgarii.Dupa ce Principatul Bulgaria a incorporat provincia otomana  autonoma Tracia de Nord.
Valul  I a intrat in Romania fara proceduri de imigratie si  s-au stabilit initial  in zone adiacente  Dunarii   in satele  din zonele Giurgiu , Zimnicea , Calafat ,Turnu Magurele transhumand cu oile in  zonele sub Carpatice din Prahova ,Dambovita,Arges,Buzau.
S-au constituit in primele “sutsaţe”etnice machedonesti din care au promovat primii indivizi in politica si administratie. Sutsaţa= asociatie,banda,trupa.
In politica au actionat ca problemele machedonilor sa devina problemele Romaniei sub false pretexte istorice ca machedonii sunt romani. Au reusit sa implice guvernul roman in conflictele lor cu bulgarii, grecii sau otomanii.
Valul  II de imigratie. Dupa dizolvarea  Imperiului Otoman si razboiul Greco-Turc 1922   machedonii din fostele regiuni ale Imperiului Otoman, Machedonia istorica Grecia de Nord ,Bulgaria  si Albania  nu  s-au integrat in noile state Grecia,Bulgaria si Albania si  au fost alungati din cauza stilului lor de viata nomad care incalca pamanturile altora.  
 Machedonii au reusit  prin oficina de spionaj al fostului imperiu otoman Societatea de Cultura Macedo-Romana  sa implice guvernul roman in colonizarea lor in Romania -zona Cadrilater Dobrogea de Sud.  
Societatea de Cultura Macedo-Romana din Bucuresti  fusese infiintata de etnici  machedoni cetateni otomani,activi  in Romania  in slujba Imperiului Otoman  ca negustori si spioni.
 Machedoni erau negustori si spioni  in slujba Imperiului Otoman si la Viena. Grupurile tineau legatura intre ele si  au constituit baza retelei primare  de spionaj a Imperiului Otoman in Romania si  Austria pana la destramare.Ulterior,  ramasi  fara stapanul otoman   machedonii au facut  spionaj in Romania in favoarea Austriei si au constituit nucleul biroului Romania din serviciul secret austriac care functioneaza si azi.
Conditiile colonizarii.Constitutia din 1923 interzicea colonizarea strainilor in Romania. Atunci s-a  folosit  minciuna ca machedonii ar fi romani.
Machedonii au emigrat in Romania ca fiind “romani”si au fost acceptati printr-o procedura inventata de complicii lor din guvernul roman si anume  in baza unor certificate “ atestat de roman” eliberate de comitetele de emigrare machedonesti ,adica de ei insisi .
 O minciuna care a dus la colonizarea lor in Romania  contrar  prevederilor constitionale  ajutati de complicii  ca  ministru Take Ionescu el insusi etnic machedon.
Machedonii nu au nimic comun cu Romania sau cu romanii.
Sunt o etnie straina.Au folosit minciuna  revenirii la “patria mama” cu complicitatea unor  agenti otomani machedoni infiltrati in guvernul roman.
Nu a existat niciodata o forma de unitate culturala intre machedoni si romani.
Romanismul afisat este o fatada folosita numai pentru a se infiltra in societatea romaneasca.
Dupa colonizare dirijati de  complicii  infiltrati anterior  au patruns    in 
societatea romaneasca prin negarea apartenetei la etnie si etalarea romanismului exacerbat, prima ocazie fiind  legionarismul.
Au devenit  legionari din oportunism si a fost prima actiune organizata pentru acapararea in forta de pozitii  economice si politice in Statul Roman.  Legionarismul a devenit arma machedonilor impotriva Statului  Roman. In subsidiar tinta economica a fost  eliminarea  evreilor si acapararea afacerilor evreesti.  
S-au folosit de legionarii romani in realizarea obiectivelor etniei.

Comunismul

Dupa razboi  au devenit comunisti infiltrandu-se in PCR profitand de  accesul facil al persoanelor de origine  taranesc- muncitoreasca la functii in aparatul de stat,au ocupat repede functii cu predilectie in militie si securitate, servicii informatii externe,justitie, comert, comert exterior.
Implicarea machedonilor in sovietizarea Romaniei. Divizia Tudor Vladimirescu formata in URSS a avut ca prim comandant pe  Cambrea Nicolae –generalul rosu- si sef stat major Iacob Teclu ambii etnici machedoni.Colaborand cu rusii la fel cum colaborau cu otomanii servili si vicleni, urand romanii,machedonii au fost colaboratorii perfecti ai NKDV in Romania .
Sovieticii aveau  nevoie de colaborationisti din randul taranilor,muncitorilor si functionarilor cu care sa guverneze Romania.
Preferau grupurile etnice ca tiganii ,machedonii, evreii, rusii lipoveni si maghiarii cu sentimente antiromanesti.
Machedonii au fost grupul etnic cel mai agresiv care a contribuit in cea mai mare masura  la sovietizarea Romaniei. Au ramas neobservati de marele public care nu i-a perceput etnic ca machedoni. Cheia succesului la machedoni a fost disimularea etniei  fata de public si actionand  in secret  in spirit etnic.
S-au implicat in Securitate, Militie ,serviciile secrete externe,comert exterior pentru potentialul de castig.Faptele machedonilor nu au fost asociate cu o etnie din cauza pretinsei identitati de romani pe care o afisau.
Pentru  a  proba  loialitatea fata de sovietici ofiteri de securitate machedoni au participat chiar la represalii impotriva grupari de etnici machedoni  implicati in tentativa de organizare partizani in Dobrogea.
Actionand  cu detasarea data de faptul ca sunt strainii de aceasta tara si popor au vandut ieftin resursele romanesti sovieticilor  la schimb cu instalarea etniei in pozitii cheie in aparatul de stat.
Au sustinut toate  politicile sovieticilor impotriva poporului roman.

Actiunile antiromanesti  in serviciile secrete.

 Este cunoscut  ca dupa ce a fugit Pacepa ,sef  CIE-DIE fiind Doicaru , in urma unui control al CC al PCR s-a descoperit la  CIE-DIE  o retea de interese machedonesti care delapidau fonduri destinate unor retele de  informatori imaginari pentru care primeau bani  , percepeau comisioane particulare de la parteneri comerciali straini ai Romaniei prin ICE-uri , faceau contrabanda cu produse din import folosind avioanele Tarom si navele flotei maritime comerciale unde aveau comandanti de nave  acoperiti.
 Infiintarea ICE Dunarea cu branchul sau  offshore Crescent  Cipru  si  preluarea controlului  comertului exterior de catre  DIE-CIE  a fost o  operatiune facuta  cu acordul imbecil a  lui Ceausescu care a fost  convins  de  machedonii  din CIE DIE sa aprobe operatiunea.
Dan Voiculescu – etnic  machedon  provenit din familie de  machedoni emigrati din Bulgaria  Voico – romanizat – Voiculescu   – INTACT numele trustului este o ironie a lui Voiculescu  comunicand ca Securitatea este INTACTA.
Voiculescu a fost numit de  Plesita-familie de machedon albanez si Stamatoiu- familie de machedoni din Grecia,sa  duca la indeplinire operatiunea de control asupra comertului exterior al Romaniei urmarind  instalarea etnicilor machedoni membrii ai Securitatii in pozitii cheie care permiteau contacte directe cu reprezentanti comerciali straini,incheierea de contracte de import export in conditii negociate  numai de ei  fara a permite producatorilor romani sa contacteze direct partenerii externi si sa trateze direct schimburile comerciale.
Au vandut interesele economice ale Romaniei  practicand  preturi mici la exportul produselor romanesti tranzactionate prin  ICE Dunarea –Crescent  incasand comisioane de la partenerii de tranzactii,bani care erau  lucrati si albiti prin  lucratori  gen Ion Tiriac sau Dan Adamescu  pentru membrii DIE-CIE implicati.
Centrul  de afaceri  CIE a fost la  Viena unde etnicii machedoni aveau legaturi istorice in serviciul secret austriac.Sef  la Viena Ilie Ceausecu.
Dunarea –Crescent a  facut posibil ca  uriase fonduri sa fie delapidate din tranzactiile comerciale de export ale Romaniei.
 Dimensiunile sabotajului asupra economiei romanesti prin incheierea de contracte dezavantajoase  contra  incasarea de comisioane au fost  cca 470 milioane de dolari  perioada 1982-1989  bani care au fost incasati de agenti machedoni  ai CIE-DIE in conturi personale.Bani furati romanilor. 
Sefii machedoni din CIE-DIE  si politicile lor de export sunt direct responsabili pentru suferinta poporului roman cu privire la calitatea vietii  si sunt cauza principala pentru lipsurile materiale pe care le provocau  cu stiinta, spre a putea face specula si contrabanda prin reteau de machedoni din comertul socialist sau speculanti independenti.
In decembrie 1989  au furat din conturile ICE Dunarea –Crescent  97  milioane dolari proveniti din ultimile tranzactii.

Exemple de etnici machedoni sefi  in CIE si agenti in comert exterior :

Nicolae Doicaru 
Ion Pacepa
Romus Dima
Emil Dima
Teodor Melescanu
Nicolae Plesita
Aristotel Stamatoiu
Mihai Caraman
Dan Voiculescu 
Radu Enache -Continental
Misu Negritoiu
Gheorghe Caranfil
Vlad Soare
Maria Crivineanu
Zoe Ghinescu
Mirela Hinsa
Nicolae Jantea
Marin Paris
Teodoru Dumitru
Sergiu Nicolaescu  etnic machedon  ofiter CIE-DIE. In misiune  in decembrie 1989 a contribuit la confiscarea revoltei populare si acapararea puterii de catre complotisti machedoni implicati  in lovitura de stat din decembrie 1989.
Ulterior a musamalizat cercetarea evenimentelor la comisia parlamentara.
Dupa 1989 la SIE  s-au instalat Talpes,Harnagea,Fulga, Teodor Melescanu –(melez=corcitura in lb albaneza) toti etnici machedoni.
CIE-DIE-SIE este un serviciu secret controlat de etnici machedoni.
Agentii machedoni ai  SIE lucreaza pentru  interesele etniei in oficiile economice si prin atasatii comerciali. Sunt direct responsabili  de pierderea   pietelor de desfacere si ruinarea firmelor de stat profitabile tradand secrete comerciale competitorilor contra comisioane.Sunt direct responsabili pentru manipularea comunitatilor romanesti din zona de activitate: ex.Barcelona consul Boicu Mihaela sau Zaragoza  consul  Steriu   Ion ,Serbia- Zajecar consul Nitu Iulian. 
Etnici machedoni  in DSS –SRI.
Emil Macri – seful  contrainformatii economice din Departamentul Securitatii Statului.
Ion Teodor Popescu  alias Gioni Popescu   (fost vicepresedinte CENTROCOOP  si sef departament import export ,coleg  cu Rusanu) .
Corneliu Paltanea  SRI Prahova – sustrageri de produse petroliere
Cornel Mataragiu  SRI  Timis – afacerea  Jimbolia cu Gioni Popescu
Ion Garagancea SRI Giurgiu –contrabanda cu motorina
Benone Ghinea,Dumitru Nicusor ,Ioan Preda,Florin Calapod,Cornel Caraba,Constantin Decu.

Etnici machedoni in SPP

Lucian Pahontu  SPP , Gabriel Naghi  (In realitate Nachi )
Etnici machedoni in fosta Militie  Velicu Mihale ,Constantin Nuta au fost  cei care au dirijat  reteaua  din militia economica   care ofereau protectie  etnicilor machedoni  inainte de 1989 implicati in afaceri  in cele mai diverse domenii de la valutistii Becali la gestionarii de restaurant si baruri,magazine de alimente si legume fructe, magazinele Shop Comturist ,schimburi valutare  turistice   incadrate de lucratori machedoni.
Dupa 1989 machedonul general de politie Cornel Diamandescu  adjunct si apoi sef IPJ implicat in mineriade cu diversiunea incendierii autobuzelor  politiei si urmarea.
Protectorul  interlopilor arabi  cu afacerile engross din anii 1990 contra cost.
Nicolae Berechet urmare.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

In aparatul guvernamental

Dupa 1989  au  actionat asupra zonelor economiei  unde  existau  filierele  etnicilor din aparatul de stat,  au acaparat pozitii in finante,Vama,servicii secrete,FPS-AVAS,RA APPS  ADStatului,SIF, CEC ,Exim Bank ,bancile de stat , ministere economice, finante  si justitie de  unde au desfasurat o sustinuta activitate de imbogatire prin jaful resurselor statului.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Implicarea in organizatii profesionale esentiale cu sarcina promovarii profesionale si protejarea machedonilor  

UNBR – Hasotti,Diculescu-Sova,Taracila,
Executori judecatoresti- UNEJ – Cristian Jurchescu ,vice Deacu Vasile complicele lui Mazare la jaful din Constanta.
Institutul National al Magistraturii –Ana Maria Garofil
CSM –Gheorghe Muscalu
Academia Nationala de Informatii- Cristian Troncota 
–––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Invatamantul national – distrugere si  sabotajul sistematic prin strategii si tacticii  operative  care vulnerabilizeaza si  deruteaza elevii,parintii si profesorii.  Scopul machedonilor  din PSD este sa limiteze dezvoltarea societatii romanesti pentru a fi facil  de dominat – raport separat
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Actiuni  de sabotaj  executate de machedoni asupra Statului Roman :
Distrugerea sistemului bancar de stat romanesc.A fost  cea mai devastatoare actiune asupra statului roman  pe care au orchestrat-o in scopul  eliminarii  bancilor  comerciale romane de stat  de la  finantarea economiei romanesti. Au instalat banci austriece ,turcesti si grecesti ca principale finantatoare in Romania.
Economia a fost acaparata de operativi machedoni care detineau sumele in valuta delapidate  prin ICE Dunarea si aveau legaturi preferentiale cu parteneri economici ai statului roman.Lipsa de capital a impiedicat dezvoltarea intreprinzatorilor romani la momentele oportune ale anilor 90.Astfel intreprinzatorii romani nu au reusit sa ocupe procentul normal de piata.Proportia redusa de intreprinzatori romani a generat o desnationalizare a capitalului si a intereselor economice.
Instrainarea resurselor de  hidrocarburi. Vanzarea Petrom catre  OMV –actionar statul Austriac.
Instrainarea industriei metalurgice.
Plecand de la  baza creata inainte de 1989 si reteaua de influenta existenta , dupa 1989  au pus bazele unei criminalitati economico-financiare etnice bazate pe informatii din interiorul institutiilor statului cu privire la  privatizari.Taierea la fier vechi a uzinelor cu valorificarea terenului.Returnari fictive de TVA.Contrabanda cu tigari,alcool si produse petroliere. Totul dirijat si protejat de elemente din politie si serviciile secrete.
 Exemple de lucratori operativi  machedoni  agenti ai DIE- SIE  implicati in jaful economiei  romane:
Mariana Gheorghe –Petrom – OMV Austria –responsabila de politicile antiromanesti in domeniul energiei.
Gheorghe Dutu –Agentia Nationala Resurse Minerale complice cu Mariana Gheorghe.
Tudorel Andrei – Institutul National de Statistica – manipuleaza datele la ordinul  complotistilor.
Ilie Vonica   Sibiu  Polisano – implicat in excrocarea  CNAS –asasinat  ptr ca dorea sa faca marturisiri.
Carabulea Ilie  -lucrator operativ in asigurari,bancar.
Dan Adamescu – lucrator operativ in  asigurari si comert.
Dinu Patriciu – lucrator operativ SIE responsabil de operatiunea Rompetrol.
Dan Besciu
Remus Truica  
Puiu Popoviciu 
Chirovici Eugen Ovidiu   lucrator  operativ responsabil  cu controlul masonilor subordonati machedonilor.
Constantin Anghelache  
Cristian Borcea   
Gheorghe Verioti 
Stere Samara 
Sorin Pantis  
Fratii Negoita
Valeriu Stoica – a infiintat SIPA serviciul secret al  Ministerului Justitiei pentru a controla si santaja sau a acoperi informativ  magistratii.A acoperit marile privatizari si retrocedari de proprietati.   
Calin Anton Tariceanu – nume romanizat in realitate – Tiljeanu –  vestitor (la nunta sau public)   in lb.albaneza – agent activ DIE care se da “grec” in biografie, lucrator operativ de legatura cu serviciile maghiare.Responsabil pentru distrugerea unui capital de dezvoltare  de 1,5 miliarde de euro din vanzarea BCR.
Teodor Melescanu – melez – corcitura in lb.albaneza
Ion Tiriac,(tyri =branza in limba greaca). Lucrator operativ DIE .A fost promovat de Doicaru ca agent acoperit  in strainatate unde s-a ocupat de administrarea banilor  DIE din comisioane obtinute de la filiere arabe si israeliene care faceau afaceri cu produse romanesti prin faimoasele ICE –uri si  a banilor delapidati din fondurile SIE,  plati catre retele de agenti inexistenti.
 Machedonul Ion Tiriac are o lunga lista de lovituri date economiei statului Român dupa 1989.
In Prahova,Constanta  evaziune cu  petrol – Paltanea,Mazare, Nicolae Dospinescu,Nelu Iuruc, Cornel Costea –finul procurorului machedon Gheorghe Muscalu de la CSM ,Ion Hogea. In  exportul de cereale  evaziune si  returnari de TVA prin operativii  machedoni Nicolae Busu, Stelian Caraman , Stila Pilici,Liviu Ghebaur,CatalinTrandafir.
In Bucuresti si Constanta delapidarea terenurilor si caselor din patrimonial local  prin mostenitori falsi.
In evaziune institutionalizata : Sorin Blejnar –machedon din familie albaneza – (blejnar in lb. albaneza = negustor)  si complicele Nemes  machedon din familie albaneza. (nemes in  lb albaneza  = blestem)
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
 Atacat din interior  Statul Roman  a fost slabit.
Implicarea unei etnii straine in sabotajul   natiunii a trecut neobservata.
Societatea romana a cautat  responsabili  pentru dezastrul national de dupa 1989  dar  actiunile acestei  etnii au trecut neobservate  si desi vinovatii erau   machedonii din serviciile secrete si din aparatul de stat vina a trecut ca un blam general asupra politicienilor romani.
Cheia sucesului a fost disimularea etniei, etnicii machedoni actionand  sub pretinsa identitate de romani.

Actiunile politice si economice de sabotaj al economiei a acestui grup etnic au  creat insecuritate sociala si o starea de dependenta pentru asistatii sociali pensionarii romani    care beneficiaza de ajutoare si care voteaza  in orb pe  machedoni din PSD convinsi ca o fac in numele romanismului si a socialismului care va avea grija de popor.

S-au infiltrat in toate partidele politice nou create  si au actionat la comanda unica.
Dupa eliminarea lui Adrian Nastase ca neperformant,  gruparea machedonilor din  PSD  a reusit  sa subordoneze  partidul intereselor machedonesti  si au pus in aplicare planul federalizarii Romaniei. 
Au folosit electoratul PSD  “in  orb “ inselat si manipulat pentru a vota impotriva intereselor propriei lor tari si impotriva intereselor neamului romanesc.
Au manipulat activisti  PSD  romani  prin minciuna si viclenie pentru a servi interesele machedonilor. Se folosesc de pensionarii din serviciile secrete si armata ca agenti de influenta pe linga comunitatea locala vulnerabila de pensionari si asistatii sociali..
––––––––––––––––––––––––––––––––––
 In perioada de dupa 1989 a existat in societatea romaneasca senzatia ca cineva face rau cu intentie acestei tari.
Explicatia acestui sentiment general era perceptia  despre  existenta  unui dusman infiltrat  in societatea romaneasca  ramas  neindentificat corect de cetateni.
Este gruparea etnica a machedonilor din Securitate si PCR.
Politica de blocare economica a Romaniei prin lipsa strategiilor economice unitare si lipsa unui proiect de tara  au fost obiective permanente pentru a preveni intrarea Romaniei  intr-o directie unitara de dezvoltare pe termen lung.
Misiunea a fost executata de membrii machedoni ai serviciilor secrete si  functionari etnici infiltrati in ministere economice care sabotau prin tehnici birocratice masuri cerute de guverne mai progresiste.Au sufocat prin birocratie si tehnici  de sabotaj economic  orice progres.
Lipsa unui proiect  de tara faciliteaza federalizarea.
Este politica guvernului Ponta de la instalare, impunerea unor strategii economice  si politice  concentrat pe autonomie si baronii locali sub masca descentralizarii.
Pregatirea pentru federalizare.
S-a urmarit slabirea statalitatii prin distrugerea autoritatii centrale a Statului Roman  folosind ca pretext  descentralizarea  si autonomia locala. 
Ponta a inceput transferarea catre  autoritatile locale dreptul de  incasare taxe  izvorate din  legi  fara legatura cu autoritatea locala si administrarea resurselor locale.
Scopul ascuns este ca sa se creeze sistemul de taxe care vor finanta viitoarele regiuni autonome machedonesti.
Incalcarea  Constitutiei   si  sabotarea  caracterului UNITAR si INDIVIZIBIL al SUVERANITATII  STATULUI ROMAN.
 In mod real puterea politica este in mana unui grup restrans de persoane  din PSD de origine etnica machedoni  care  promoveaza kleptocratia –dictatura hotilor ca sistem de  guvernare corupta.Un sistem economic bazat pe afaceri cu statul si delapidare de la bugetul statului organizata de functionari de stat si ministrii guvernului.
Conducerea hotilor avand  hotia ca baza a societatii.
Kleptocratia este sistemul politic-economic  instaurat de sefii PSD si  complicii din serviciile secrete si baronii PSD locali .
Exemple de judete conduse discretionar de baroni locali sustinuti de la centru si imposibilitatea organelor de stat in a controla legalitatea cheltuielilor publice.
Judetele Dambovita,Prahova,Arges,Buzau,Braila,Galati,Vrancea,Ilfov,Calaras,Olt,GorjDolj,Giurgiu,Valcea,Mehedinti,Tulcea,Constanta sunt conduse numai de presedinti de Consilii Judetene machedoni.Sunt secondati de prefecti machedoni.
Modul discretionar in care se conduce un judet este ilustrat de cazul Nicusor Daniel Constantinescu la Constanta  care ilustreaza comportamentul antistatal. Credinta lui N.Constantinescu ca  hotararile consiliului  judetean pot sa se substituie legilor tarii si  absolva  de raspundere cheltuirea banilor publicii ilustreaza tendinta pentru viitor.
 Este ceea ce se pregataeste  prin  regionalizare si federalizare planuite prin modificarile aduse constitutiei.
Liderii machedonilor beneficiaza de intarirea pozitiei lor politice incurajand coruptia  si controland frauda la nivelul tuturor judetelor unde se gasesc constituite grupari infractionale la nivelul consiililor judetene romani sau machedoni deopotriva.
Odata murdariti toti sunt mai usor de manipulat  liderii machedoni beneficiind de aici politic pe socoteala populatiei furate.
Protectie institutionalizata o primesc insa numai membrii etniei de la complicii  etnici infiltrati in pozitii cheie din justitie,serviciile secrete,partide politice si parlamentari.

Sabotajul economiei  prin actiuni directe ale guvernului Ponta.
Lucratorul operativ machedon Dan Coman Sova  un individ deosebit de periculos care uraste romanii a avut ca sarcina  in calitate de ministru al marilor proiecte  sa stopeze continuarea constructiei autostrazilor care conecteaza regiunile istorice cu obiectivul strategic de a intarzia dezvoltarea economica integrata a Romaniei. Izolarea Transilvaniei este  oferita de complotisti machedoni cercurilor revansarde austroungare la schimb cu suportul primit de interesele machedonesti pentru regiunile din sud est.
Haosul creat de Sova in dezvoltarea infrastructurii ,intarzierile provocate cu buna stiinta  este echivalentul unei  masive operatiuni  diversioniste de sabotaj efectuata de un  inamic al statului roman.
Aceaste actiuni sunt in  parte a  planului de  enclavizare a regiunilor machedonesti inainte de federalizare.
Reorganizarea ANAF –pretextul reorganizarii a fost o operatiune  pe durata limitata avant tinta strategic pe termen scurt infiltratii machedoni cu rolul identificarii oportunitatilor  de evaziunie indicand  scheme financiare  complicilor  si protejarea  executiei acestor scheme pe durate limitate de timp obtinand  maximum de profit cu expunere redusa.
Afacerea KazMunaiGaz – Ponta renunta in numele statului roman la 588 milioane dolari in favoarea Kazmunaigaz – renuntand sa mai incaseze aceasta suma aferenta  tranzactiei Petromidia Rompetrol.Ponta viziteaza Kazahstanul dupa afacere.
Blocarea automata a conturilor de catre ANAF in scopul dezorganizarii firmelor IMM romanesti.
In economie  guvernul Ponta a continuat slabirea statului inceputa in 1989 actionand prin privatizari care au ca scop dezmembrarea economica a statului Roman.
Privatizarea CFR Marfa – o actiune de sabotaj a economiei Romanesti planuita si executata de machedoni din serviciile secrete externe.
Portul Constanta  si CFR Marfa  trebuiesc livrate de Ponta  unei puteri straine care va sprijni  federalizarea Romaniei si candidatura lui Ponta.
Privatizarea CFR Marfa impreuna cu a societatilor de CF marfa din Serbia,Bulgaria si Croatia  prin firma vehicul GFR  urma a se finaliza prin vanzarea    GFR catre  o putere straina dunareana cu nostalgii imperiale si banci active in Romania care sustine interesele machedonesti de federalizare.
Banca finantatoare a operatiuniilor de preluare   GRF -Gruia Stoica etnicul rom  marioneta  machedonilor  in Operatiunea CFR Marfa  a fost  Raiffeisen Bank International AG Viena  si  Exim Bank –banca machedoneasca.
Pachetul economic politic CFR Marfa+Portul Constanta este dovada de loialitate data  de Ponta intereselor austriece.
(Austria ,tara EU, nu este membra NATO.Grupuri politicoeconomice revizioniste stimulate de Rusia urmaresc refacerea influentei  imperiului austroungar pentru a deranja geografia NATO din regiune) 
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––

Parlamentul

Castigarea alegerilor parlamentare 2012  si majoritatea absoluta in parlament a deschis oportunitatea pentru  conspiratori de a  legifera toate actiunile antiromanesti. S-a realizat astfel un vechi deziderat ca sa se fure prin lege si parlamentul sa  certifice hotia.Parlamentul neavand respundere juridica nu poate fi urmarit penal.
Subordonarea parlamentului, a  parlamentarilor romani de catre machedonii din PSD prin  diversiune,santaj,mita si minciuna,amenintari  si favoruri. 
Parlamentarii etnici romani sunt lucrati informativ ,compromisi  si manipulati ,majoritatea fiind corupti.
Implicarea unor parlamentari romani in constructii politice machedonesti : Grupul Liberal Conservator – Machedonii Bogdan Ciuca ,Daniel Chitoiu,Ion Cupa,Mihai Stanisoara,Andrei Gerea,Viorel Palasca,Radu Stroe  au asociat prin presiuni si santaj un grup de 10  parlamentari romani  si au constituit un grup parlamentar .
PUNR – partid tampon al PSD destinat absorbtiei de parlamentari dezertori fara a afecta imeginea PSD.
Sabotarea  dreptei prin etnicii machedoni infiltrati in toate partidele de dreapta.Este fenomenul cel mai periculos. Infiltratii sunt deosebit de activi in perspectiva prezidentialelor. 
Neidentificati sau vizibili machedonii infiltrati in toate partidele de dreapta au ajuns in pozitii cheie  prin minciuna si viclenie si saboteaza sistematic unitatea dreptei central si local. Un machedon  este credincios numai  propriei etnii.
 Asta trebuie sa inteleaga partidele de dreapta si sa isi identifice cartitele machedonesti .
––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Modificarea Constitutiei : Propunerea de modificare a Constitutiei facuta de gruparea machedonilor din PSD  contine elemente ce permit federalizarea  Romaniei :
infintarea regiunilor
completarea art. 3 din Constitutie cu alin. (31), referitor la posibilitatea recunoasterii de zone traditionale ca subdiviziuni administrative ale regiunilor

completarea art. 6 cu alin. (11), privitor la instituirea posibilitatii reprezentantilor legali ai minoritatilor nationale de a infiinta, potrivit statutului minoritatilor nationale adoptat prin lege, organe proprii de decizie si executive .
Machedonul Nicolae Liviu  Dragnea  responsabil cu   planurile pentru regionalizare  –  federalizare si   eliminarea  autoritatii centrale in regiuni economice politice croite pentru etnia machedoneasca in zona lor de interes federalist.
Vezi planul pentru regiunea Dobrogea unde etnia este reprezentata mai compact si unde controleaza administratia locala,justitia,politia,serviciile,DNA local ,Fiscul,bancile ca functionari bancari,comertul,portul Constanta,turismul,invatamantul.
Planul de revizuire a Constitutiei cu prevederi federaliste   beneficiaza atat  UDMR cat si machedonilor.Gheorghe Frunda  consilierul lui Ponta  este omul de legatura al complotistilor machedoni cu  interesele revizioniste austroungare.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Intarirea relatiilor cu Rusia.Ambiguitate in declaratiile politice referitor  evenimentele federatiste din Ucraina. Sprijinul Rusiei in campania lui Ponta prin declaratii ale ministerului rus de externe care il favorizeaza pe Ponta.
Intarirea relatiilor politice cu China. Vizita lui Ponta in China si  oferirea chinezilor de avanposturi economice anti EU in Romania.
Doru Costea –ambasadorul de la Beijin si Ion Dicu adjunctul lui –   machedoni.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Ascunderea apartenentei la etnia machedoneasca pentru politicienii si functionarii guvernamentali sau locali aflati in functie.
Este secretul cel mai bine pazit.
 Exista permanent frica ca etnia sa fie demascata si sa se dezvaluie implicarea in actiuni sistematice si coordonate contra poporului roman incepand cu sovietizarea, continuand cu sprijinirea regimului comunist si  jaful sistematic  si sabotarea  economiei nationale dupa 1989.
  Isi ascund etnia  de frica ca poporul roman o sa inteleaga ca aceasta etnie desfasoara de la colonizarea in Romania  actiuni ostile de capturare  a statului roman sub toate regimurile.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Mistificarea istoriei.Lucian Boia,lucrarile lui care desfinteaza Statul UNITAR Roman.
Etnic machedon. Promovat de propaganda machedoneasca .
Neagu Djuvara  ,Giurascu,Adrian Niculescu si pozitiile lor fata de istoria Romaniei.
Toti machedoni.
Nicolae-Serban Tanasoca si  Nicolae Saramandu , publica diversiuni cu privire la unitatea  romanilor din Balcani  unde sustin ca  machedonii sunt  romani. Opus romanismului de fatada conserva nationalismul machedonesc si limba  prin Societatea Culturala Macedo Romana.
 Revirimentul  etnic nationalist machedonesc.
 Desi se declara formal romani, formatorii de opinie machedoni jongleaza cu termenii.  
Se urmareste trezirea sentimentului etnic la intreaga etnie machedoneasca  pe plan national si mobilizarea lor  in realizarea federalizarii.
 Majoritatea machedonilor  necunoscand scopul urmarit sunt incurajati pentru a -si conserva  apartenenta etnica in scop cultural urmand a se folosi acelasi pretext ca si al UDMR – autonomie culturala si pentru regiunile machedonesti.
Viclenia machedonilor este ca sa ii foloseasca pe UDMR  ca sa isi atinga propriile scopuri.
Insecuritatea data de sentimental ca sunt straini de poporul roman genereaza tendinta de a se tine de etnie avand sindromul impostorului. Insecuritatea alimenteaza un complex fals de superioritate  pentru a scapa de sentimental de inferioritate.
Speculeaza afirmatia lui Tutea, Aromanii sunt  romani absoluti. Vezi declaratii Ion Caramitru.
Sta la baza duplicitati de identitate pe care o promoveaza la adapostul acestei  fraze.
Exploatarea aceste afirmatii facute de un om bolnav delirant ca motivatie a superioritatii machedonilor asupra romanilor.
Exista rapoarte asupra discutiilor  in cercuri de tineri machedoni  unde se declara ca romanii sunt neam de sclavi iar machedonii sunt romanii absoluti si adevaratii. Mistica nationalista isi face loc in cercurile tineretului machedon.
Comportamentul acestor indivizi care  sunt creatia unui sistem corupt de promovare de valori   necalificati pentru pozitii sociale pe care le ocupa genereaza comportamente abusive fata de romani.
Pretentia de oligarhie in institutiile publice promoveaza  numai membrii etniei in administratie si invatamant.
–––––––––––––––––––––––––––––––––––
Litera alfa – a   in limba greaca , inaintea unui termen, indica negatia –  aromanii  se traduce  ne- romani. Istoric, grecii foloseau  pentru machedoni termenul cutzo-valahi adica valahi ne-intregi ,ad literam in lb greaca, cutzo =olog-schiop, infirm. 
Se  folosea aceasta denumire pentru a denumi  cetateni ne-romani   –   ne romanoi,  ne cetateni  ai Imperiului Bizantin  adica nomazi.
Machedonii sunt populatii nomade din Balcani de origine incerta care incearca  sa se agate de poporul romano-valah  ca sa isi dobandeasca o identitate.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Revirimentul nationalist este promovat   mascat   de  evenimente  culturale publice si actiuni de conservare a limbii si scrierii machedonesti.Scrierea nu a existat niciodata si este o creatie recenta in scop propagandistic.
 Se urmareste a se declara limba machedoneasca ca limba oficiala regionala.
Se produc emisiunii la televiziune  unde se prezinta cantece cu mesaj nationalist  in limba machedoneasca, o limba straina publicului roman , pe care le inteleg doar machedoni. Organizeaza olimpiade scolare machedonesti ,cursuri de  cultura si traditii aromane pentru promovarea izolationismului etnic.Organizeaza zilele culturii aromane in toate localitatile unde sunt doar cativa machedoni.
Au acoperire nationala la televiziune si radio prin complicii etnici in aceste institutii.
Filmul  “Nu sant faimos dar sant aroman” in turneu national. Filmul a fost prezentat   la festivaluri  straine ca fiind creatie culturala etnica.
Conceput si destinat ca propaganda pentru trezirea sentimentelor nationale machedonesti.  Filmul are o incarcatura mistic-nationalista machedoneasca. Personajul Toni Caramusat, e fascinat de ideea că ar putea descoperi un al 13-lea adevăr absolut despre aromâni. Mitul ce stă la baza scenariului spune că păstrătoarea acestui adevăr e Armâna-mea, ultima descendentă din neamul său.
Totul este o miciuna mistica promovata in scop nationalist.Nu exista  nici un fel de adevaruri  absolute sau mituri despre machedoni.Toate sunt nascociri.
Exista doar o diversiune culturala produsa de scriitori etnici machedoni  care publica date inventate ca informatii cu valoare istorica.
Declararea zilei de 23 mai  Ziua Aromanilor.Comunitatea Aromana din Romania  are declarat ca  obiectiv politic  declararea aromanilor ca minoritate  si invartamant in limba aromana impreuna cu recunoasterea limbii aromane ca limba de comunicare cu autoritatile. La fel ca maghiarii UDMR.
Acest obiectiv coroborat cu  modificarile  Constitutiei  initiate de machedonii din PSD dovedesc intentia  comuna UDMR-PSD in teritoriile autonome.
 ––––––––––––––––––––––––––––––––––-
Izolationism etnic prin casatorii numai in cadrul etniei. Casatoriile mixte – se folosesc   pentru a  balansa  excesul de femei machedoance  si  sunt atent  pregatite.Sotul etnic machedon  are sarcina de a asocia sotul ne machedon la etnie si in special de a educa copii ca machedoni.
In familie copii sunt  educati sa fie vicleni si lipsiti de scrupule in relatia cu romanii ,sa fure,sa minta ,sa insele si sa isi construiasca viitorul numai pe parazitarea societatii romanesti.Activitatile infractionale sunt discutate  deschis in familie si sunt baza solidaritatii indivizilor apartinand aceluias grup de interese. Isi conserva etnicitatea prin limba, mentalitate, familie care acorda sprijin pentru activitati economice ilegale  justificate in numele apartenetei la etnie si dispretului fata de statul roman.
Asa devin specialisti in evaziune fiscala,contrabanda,returnari de TVA si inselaciuni in comert.
Sunt invatati sa isi respecte neconditionat etnia si sa priveasca la romani ca  la  straini.
Astfel instruiti sunt pregatiti sa duca o viata dubla .
––––––––––––––––––––––––––––––––––-
 Organizatii culturale care sustin revirimentul etnic nationalist machedonesc : Fundatia Culturala Aromana „Dimandarea Parinteasca”, Fundatia Cultural-stiintifica „Andrei Saguna”, Asociatia Culturala „La Steaua”, Fundatia „Lilice ditu Mai”, Fundatia „Musata Armana”, Societatea de Cultura Macedo-Romana, Fundatia „Societatea Academica Moscopolitana”, Fundatia „Bana Armaneasca”, Uniunea Scriitorilor Macedo-Romani , Comunitatea Aromana din Romania.   
Efectul propagandei nationaliste machedonesti  a contribuit ca la  recensamant 2011 sa se declare  etnic machedoni  cca 27.000 de persoane.La recensamantul din 2002 nu s-a declarat nici un machedon –aroman.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Lovituri impotriva statului democratic.
Dupa esecul de a impune un machedon Mircea Geoana la presedentia Romaniei in 2009   (si esecul loviturii de stat din 2012) complotistii  sunt organizati pentru alegerile prezidentiale 2014 folosind toate resursele statului pe care le are guvernul Ponta  la dispozitie pentru ca Ponta sa fie ales presedinte..
Actiuni politice:      
 Formarea USL si blocarea liberalilor.
 Promovarea lui Antonescu la presedentie in mod fals ca tinta falsa.
 Proiectul de modificare  a Constitutiei  si introducerea elementelor necesare pentru  federalizarea Romaniei si infiintarea regiunilor machedonesti  prin:
 introducerea regiunilor 
 eliminarea qvorumului de prezenta la referendum 
anularea decizilor CCR prin votul a 2/3 din parlament 
completarea art. 3 din Constitutie cu alin. (31), referitor la posibilitatea recunoasterii de zone traditionale ca subdiviziuni administrative ale regiunilor
completarea art. 6 cu alin. (11), privitor la instituirea posibilitatii reprezentantilor legali ai minoritatilor nationale de a infiinta, potrivit statutului minoritatilor nationale adoptat prin lege, organe proprii de decizie si executive .

Lovitura de stat machedoneasca din iunie  2012 . O actiune a gruparii Ponta executata de etnicii machedoni din serviciilor secrete  sprijiniti de  agenti externi care au asigurat sprijin tehnic. A fost o continuare a activitatilor antiromanesti desfasurate de  puteri revizioniste straine cu sprijinul  ofiterilor  DIE-SIE machedoni incepand cu 1989..
Baza politica a loviturii de stat a fost majoritatea absoluta pe care o aveau in parlament complotistii.
Elementele constitutive ale loviturii de stat:
Revocarea Avocatului Poporului instaland un individ  subordonat PSD.
OUG prin care guvernul Ponta a revocat dreptul Curtii Constitutionale de a judeca constitutionalitatea hotararilor Parlamentului.
Trecerea Monitorului Oficial in subordinea guvernului Ponta.
Revocarea Presedintelui Parlamentului si instalarea lui Crin Antonescu.
Revocarea Presedintelui Camerei Deputatilor si instalarea etnicului machedon Zgonea
Vot  in parlament ptr suspendarea Presdintelui  Romaniei .
OUG a Guvernului de modificare a legii referendumului  cu privire la qvorumul de participare.
PSD ignora Hotararea Curtii Constitutionale prin care se anuleaza efectele OUG cu privire la referendum si Ministerul de Interne ca organizator al referendumului de demitere anunta ca se va folosi qvorumul asa cum este mentionat in OUG
Lovitura de stat esueaza si referendumul este invalidat numai la presiunile aliatilor din NATO.
10 decembrie  2013.Tentativa de a introduce Legea aministiei  si gratierii  si la opozitia neasteptata intalnita , conservarea ei pentru mai tarziu , Martea Neagra pentru intimidarea justitiei si ajutarea infractorilor politici  etnici machedoni care aveau  rol in conspiratie.
Alte tentative  ale etnicilor machedoni de subordonare  a economiei – legea Lobby .
Legea Minelor.
Modificarea Codului Penal in sensul  schimbari definitiei conflictului de interese,scoaterea parlamentarilor din categoria functionarilor publicii impreuna cu  profesiunile care stau la baza actiunilor ilegale ale etnicilor machedoni in jaful asupra patrimoniului Statului Roman : notari,avocati si executori judecatoresti.Modificarea art 147 si 309 Cod penal.
Alte actiuni ale complotistilor machedoni  impotriva statului democratic
Joia neagra 28 August 2014 – Ordonanta de Urgenta  pentru  migratia alesilor locali Neconstitutionala si un atac fatis la ordinea in stat ramas nepedepsit.
Guvernul Ponta suprima legi si ataca ordinea in stat prin ordonante de urgenta ilegale care beneficiaza partidului PSD.Complicitatea parlamentului PSD este evidenta si este deasemenea un atac la statul de drept prefigurand dictatura PSD prin parlament si guvern.Majoritatea parlamentara PSD-UNPR si Guvernul Ponta executa atacuri asupra statalitati Romaniei si modifica o lege in beneficial politic al propriilor partide.
Sistemul democratic romanesc nu era pregatit pentru acest tip de atac din partea guvernului asupra legilor in vigoare.Suspendarea legilor in vigoare prin hotarari de guvern sunt actiuni  echivalente unei lovituri de stat. Constitutia nu era pregatita pentru un asemenea atac si arata vulnerabilitatea democratiei romanesti pregatita insasi printr-o constitutie slaba creata chiar de dusmanii democratiei.Activistii PCR si membrii Securitatii.
 Machedonii isi asuma toate riscurile in incercarea disperata de a pune mana pe presedentia Romaniei.
Beneficiaza de complicitatea imbecila a unui om bolnav de frustare.Victor Ciorbea.
1-3 Septembrie Vizita Ponta in China unde declara ca admira Partidul Comunist Chinez pentru felul in care a condus poporul pe calea socialismului.
Septembrie 2014 – UDMR lanseaza proiectul pentru autonomie a tinutului secuiesc in intelegere cu Ponta. Proiectul contine exagerari introduse premenditat  pentru a fi atacate si a se obtine renuntarea la ele de un Ponta erou national. Proiectul contine elementele dorite de machedoni pentru propriile regiuni.Machedonii scot castanele din foc cu mana maghiarilor si joaca o carte dubla.
UDMR ii serveste lui Ponta pretextul discursului in Ardeal din 12 Septembrie la Alba Iulia.
Septembrie  2014 – Etnicul machedon Tariceanu  presedinte al Senatului declansaza consultari  pentru suspendarea Presedintelui Romaniei  la 2 zile de la revenirea presedintelui Basescu de la reuniunea NATO  4-5 Septembrie 2014  din Tara Galilor unde Romania a obtinut un suces diplomatic si garantii militare intarite de un comandament NATO in Romania.
Miscarea lui Tariceanu este dictata de necesitati operative  ale complotistilor care doresc sa descurajeze prezenta unui Comandament Nato pe teritoriul Romaniei.Perspectiva  prezentei  unui Comandament NATO in Romania  incurca  planurile de federalizare ale gruparii Ponta/UDMR si interesele revizioniste Austroungare si intareste securitatea Romaniei la un nivel nedorit de complotisti. Miscarea lui Tariceanu este un semnal negativ pentru aliatii Nato  in sensul ca  exista grupari politice in Romania -Senatul prin Tariceanu – care nu sunt de acord cu intelegerile semnate de Basescu.
12 Septembrie 2014 – Congres PSD la Alba Iulia. Ponta incearca sa castige simpatie in Ardeal. Ponta declara  ca doreste unitatea tuturor romanilor  sub pretextul ca ar fi fost dezbinati de Basescu.In acelasi sens mai declara ca in 2018 la implinirea a 100 de ani de la Marea Unire toti  romanii  sa fie uniti “ in Europa” –  inclusiv   Republica Moldova. Declaratia este lipsita de suport intrucat EU nu va mai admite noi membrii in urmatorii 5 ani asa cum a declarat Junkers.Este deci imposibil ca Romania sa se uneasca cu Republica Moldova in Europa in 2018.Minciuni a la Ponta ,discursul  absurd si inutil a lui Ponta este singura oferta pe care o are.
Declaratia ca toti romanii  si cei din Republica Moldova vor fi uniti in Europa  este vicleana si se refera  direct la intentia de federalizare/regionalizare  a machedonilor din PSD ,revizuirea Constitutiei initiata de PSD si  corespunde cu  Proiectul de Autonomie lansat de UDMR.
Declaratia lui Ponta de la Alba Iulia este de fapt o declaratie de federalizare a Romaniei si de pierdere a unitatii statului Roman.
Conform declaratiei  romanii vor mai fi uniti doar prin apartenenta la EU.
Comparatie intre proiecte:
Proiect PSD : infiintarea regiunilor
PSD: completarea art. 3 din Constitutie cu alin. (31), referitor la posibilitatea recunoasterii de zone traditionale ca subdiviziuni administrative ale regiunilor
Proiect UDMR :Tinutul Secuiesc se se constituie ca o regiune autonoma avand personalitate juridica in cadrul statului unitar si indivizibil Romania, pe baza principiilor autonomiei locale garantate de Constitutie si prezentului statut, cuprinzand unitati administrative din judetele Covasna, Harghita si Mures
PSD: completarea art. 6 cu alin. (11), privitor la instituirea posibilitatii reprezentantilor legali ai minoritatilor nationale de a infiinta, potrivit statutului minoritatilor nationale adoptat prin lege, organe proprii de decizie si executive .
UDMR:   Organele regiunii sunt: consiliul regional si executivul regional. Consiliul regional este compus din 77 de membri alesi prin vot universal si direct pe teritoriul Tinutului Secuiesc. (…) In domeniile normative care nu sunt de competenta regiunii dar care reprezinta interes special pentru acesta, consiliul regional poate vota proiecte de acte normative.
16 Septembrie 2014 Ca parte a intelegrerii si sprijinului pe care Rusia il acorda PSD Ponta machedonul  , Ministerul de externe Rus isi declara “ingrijorarea si condamna”  afirmatiile lui Ponta in discursul de la Alba Iulia .
Declaratiile  ministerului de externe rus  sunt o reactie calculata la discursul  calculat al lui Ponta la Alba Iulia si il ajuta pe Ponta sa mai  estompeze  de suspiciunile de colaborationist cu Moscova.
 Ponta declara satisfacut : Daca ma critica Moscova e bine ….
La fel a fost in cazul pretinsului refuz de acordare drept de survol in timpul crizei din Crimeea.Nu a fost nici o cerere de survol. Ca sa ii creeze o aureola de erou lui Ponta.
Republica Moldova – alegeri parlamentare 30 Noiembrie. Declaratia lui Ponta la Alba Iulia  serveste intereselor partidului comunist din Republica Moldova  care denunta inca odata imperialismul romanesc si mobilizaeaza alegatorii comunisti si rusofili.
Declaratiile lui Ponta de la Alba Iulia se dovedesc a fi inca odata minciuni iar suportul pe care l-a primit de la ministerul de externe rus confirma  intelegerea.Suportul pe care l-a dat in acelasi timp Ponta  lui Voronin si comunistilor moldoveni  rusofili este foarte important si apreciat.
20 Septembrie 2014 – Mandrii ca suntem aromani. Adunare PSD pe stadion unde il mai lanseaza inca odata pe machedonul Ponta .Adunarea are rolul de a transmite un semnal amenintator de putere spre extern  aratand puterea PSD de a manipula poporul roman. Adunarea identica cu adunarile organizate de Ceausescu  PCR si  vine dupa vizita in China pe 1-3 septembrie 2014.
22 Septembrie  – Se lanseaza diversiunea cu machedonul Melezcanu  – melez =corcitura lb.albaneza “contracandidat” la Ponta. Melezcanu a fost sacrificat din pozitia  de sef  SIE  dupa sondaje ingrijoratoare care aratau ca Ponta va pierde in turul 2.
Melezcanu  a fost lansat  la disperare ca element anti Johannis.  
26 Septembrie Melescanu  incepe declaratii anti Johannis afirma ca nu vede cum ar putea sa castige Johannis  ptr ca este “subrezit” de afacerea cu incompatibilitatea si   si se declara dispus sa fie el candidatul dreptei.
Liviu Dragnea declara la  Targoviste ca sa il ajute pe Melescanu sa isi faca  aureola de anti PSD : Nu inteleg candidatura lui Melescanu.
29 Septembrie – Dusa ca ministru apararii  viziteaza China. Cu aceasta ocazie declara ca se doreste o cooperare militara aprofundata cu China.Amenintarea este destinata partenerilor SUA si EU si arata ca Ponta poate si sa schimbe prieteniile daca nu este acceptat.
 Vizita lui Dusa in China este prilejuita si de incercarile unor lideri militari chinezi cu interese comerciale sa refaca filiera Rusanu  de transit pentru marfa chinezeasca de contrabanda prin Portul Constanta destinata pietei europene.
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Septembrie 2014 etapa   in care  conspiratorii machedoni  au trecut la atacul final si disperat cu orice risc asupra  Statului  Roman  pentru  impiedicarea reformelor anti coruptie care ataca structura  mafiota securista machedoneasca instalata in decembrie 1989.
Miza presedentiei  Romaniei este  controlul  asupra serviciilor secrete,armata,justitiei.

 Echipa etnic machedoneasca  pentru alegerea lui Ponta.
 Pontiki  inseamna  “soarece” in lb.greaca -Dl Soarece Victor Viorel machedon din a 2 generatie in Romania.
Semnificatia numelui   Ponta – pontiki – soarece in lb.greaca si  apartenenta lui  etnica machedoneasca este contracarata  de contramasuri informative si  o biografie falsa.
Apartenenta lui Ponta la etnia machedoneasca explica parcursul profesional a lui Ponta ca marginit cultural si profesional la instructia primita de la SIE. Inclusiv explicatia pentru doctoratul plagiat.
A trecut prin facultate  fara sa dea examene  reale  fiind promovat ca ofiter  SIE  care trebuie infiltrat in aparatul de stat.A ajuns la post in politica in misiune in slujba SIE si a  etniei.
Ponta ca agent al  securitatii, a inceput ca persoana de sprijin inca de la 18 ani ca elev promovat de unchii sai machedoni din DIE.A fost infiltrat printre tineri la revolutie si la mineriade.
 In timpul vizitei in Albania in martie 2014 Ponta a mentionat ca bunicii lui au emigrat in Romania din Moscopole oras machedonesc afirmandu-si astfel etnia.A fost un test de reactie a presei.In media romaneasca se stie ca mama lui Ponta este machedoanca. Numele ei de familie este Naum .Sora mamei lui Ponta ,Veronica – fost conferentiar universitar  este maritata tot cu un machedon Dumitru Nacea    din clanul machedonesc Mucicu.
In lipsa unei reactii a presei  Ponta  a  mintit in 24 Iulie 2014 la A3.
Ma intreaba multa lume de unde numele Ponta

Pot sa va spun ca familia mea a venit din Trieste … a fost adusa de imparatul austro-ungar pentru a construi drumul de la Pecica la Nadlac

….drumul pietruit de familia Ponte.

 Minciunile pe care le debiteaza  asupra identitatii si lejeritatea cu care  neaga  identitatea entica a parintilor sunt simptomatice pentru disperarea cu care isi ascunde etnia.
 El nu este decat fiul lui Pontiki- Soarece,etnic machedon la prima generatie in Romania din familie emigrata din Machedonia greceasca.Dupa Tata Ponta Soarece .Dupa Mama Naum este tot machedon saracu. El insa se da “din Trieste” . 
Minciuna la nesfarsit  face  parte din comportamentul conspiratorilor politici machedoni.
 Lejeritatea cu care minte Ponta este  rodul  instructiei primite la scoala SIE unde agentii sunt invatati sa minta  la nesfarsit, chiar fapte evidente, aceasta facand parte din comportamentul unui ofiter operativ de informatii.

Ponta stie ca nu va fi votat niciodata presedinte de romani in conditiile in care conspiratia federalista a machedonilor devine publica si se afla ca el este machedon si conspirator.

Este lucrul de care se teme pentru ca scandalul care va urma si  situatia ca romanii vor constietiza ca au fost mintiti si batjocoriti de politicieni corupti dintr-o grupare etnica anti romaneasca .

Ponta este  a treia   tentativa a etniei de a prelua presedentia Romaniei –dupa esecul cu machedonul Mircea Geoana si lovitura de stat din iunie 2012  avand ca prim obiectiv subordonarea serviciilor secrete si impiedicarea resorturilor constitutionale sa se opuna federalizarii Romaniei. 

 Lovitura de stat din 2012 A fost o incercare foarte aproape  sa reuseasca.
 Numai interventia straina a reusit sa  opreasca loviturile date statului de drept de etnia machedoneasca.
 Daca castigau machedonii presedentia Romaniei in 2009 sau reusea Lovitura de stat 2012 Romania era deja federalizata,constitutia schimbata  si toti infractorii in libertate.

ROMANII TREBUIE SA ISI APERE STATUL NATIONAL .
IN CAZ CONTRAR VOR AJUNGE   STRAINI IN PROPRIA TARA.

Echipa lui Ponta toti etnici machedoni a fost creata si instruita pentru a executa planul machedonilor de federalizare a Romaniei.
Echipa Ponta este alcatuita din  agenti si ofiteri SIE etnici machedoni.
Apartenanta la SIE este destinata a oferi protectie informative toti actionand sub pretextul participarii la operatiuni imaginare  ale SIE.
Cand vorbeste public romanilor Ponta se gandeste la aromanii,  la machedonii lui, ca sa-i  iasa bine discursul.
Mandrii ca sunt aromani.
Lor  li se adreseaza Ponta in discursurile lui.Nu romanilor.

 Remarcati cum  isi mint alegatorii olteni  Ponta si Zgonea declarand ca sunt “olteni’’cerand voturi in numele “oltenismului”lor. Ei sunt machedoni.

Echipa pentru alegerea lui  Ponta

Candidatii  diversionisti – Tariceanu si Melescanu  pentru a fura voturi de la PNL sau dreapta  , complicii in  operatiunea SIE –PSD de impunerea lui Ponta ca presedinte. Soarecele(Ponta) ,Vestitorul(Tariceanu) si Corcitura(Melezcanu) o tripleta periculoasa pentru Romania .Indivizi cu biografii false ,ofiteri activi ai unor servicii secrete romanesti si straine.Melezcanu si solutia federala elvetiana pe care o promoveaza in campanie este momeala pe care o arunca pentru a-l servi la discurs pe Ponta.( Vezi Federatia Elvetiana) 
Daciana Sarbu  ofiter  acoperit operativ SIE  la EU.
Ilie Sarbu  etnic machedon ofiter acoperit DIE.
Sebastian Ghita  etnic machedon ofiter acoperit SIE
Robert Cazancioc(schimbat in Cazanciuc) etnic machedon
sora lui Ponta maritata  cu machedonul Iulian Hertanu  -machedon de Slobozia veniti din Bulgaria
Nicolae Banicioiu , banitsa in lb.bulgara= branza – familia Branzaru emigrata din Bulgaria
Ioana Petrescu – ofiter acoperit SIE recrutat din faculatate pregatit pentru  activitate in SUA.
Dan Coman Sova  familia emigrata din Bulgaria
Bogdan Teodorescu –machedoni emigrati din Grecia
Claudiu Manda –.machedoni emigrati din Bulgaria
Mircea Dusa,  dusa = suflet– lb bulgara, machedon ministrul apararii.
Teodor  Melezcanu  – melez =corcitura lb.albaneza.
Nicolae Liviu Dragnea  si  sotia Bombonica (Bebelusa in lb.bulgara ) familii de  machedoni emigrati din Bulgaria. Complicele lui Dragnea  Marian Fiscuci – fiscuci in limba albaneza = cartus.
Enache Jiru CEC  machedoni din Albania
Ion Adam – deputatul  machedon si sotia judecatoare implicata in restituiri ilegale de terenuri si paduri.
Cristian Troncota –  Academia Nationala de Informatii
Tudorel Andrei- Institutul National Statistica –  provine din emigranti machedoni din Bulgaria
Traian Halalai Exim Bank –  din Albania
Daniel Chitoiu  si Laura Chitoiu – amandoi machedoni,
Valeriu Zgonea (izgoniti  – in lb.bulgara – pribeag )- familia emigrata din Bulgaria
Vlad Stoica  familia emigrata din Bulgaria
Eugen Teodorovici –familia emigrata din Bulgaria
Alexandru Cotovelea –  cotovelea=motan in bulgara
Remus Pricopie-familia emigrata din Bulgaria
Mirel Palada -familia emigrata din Bulgaria
Toma Cococi –   din  Machedonia  Greceasca
Ovidiu Artopolescu= emigranti din Machedonia Greceasca
Darius Valcov – emigranti din Bulgaria
Victor Ciutacu –  ziarist diversionist la televiziunea lui Ghita.
Gheorghe Iaciu –  familia provine din Albania, om de afaceri,finantator.
Mihai Puflene – fost sef la Cooperatie Tulcea organizeaza si finanteaza intalniri conspirative PSD la Murighiol in complexul Puflene Resort
Hristu Caraman –organizeaza si finanteaza  intalniri PSD la Hotel Delta Tulcea
Costel Darlaiani –Med Residence –finantator
Dan Matei Aghaton – Fed Patronat Turism si Servicii  

Guvernul Ponta   26 de ministrii din care :  20 machedoni agenti SIE , 2 maghiari –Hunor si Korodi. 2  romani  Rus si Cristea,  1  familie mixta  romano maghiara Szabo ,1 rrom Rovana Plumb.

Judetele Dambovita,Prahova,Arges,Buzau,Braila,Galati,Vrancea,Ilfov,Calaras,Olt,GorjDolj,Giurgiu,Valcea,Mehedinti,Timis,Tulcea,Constanta conduse de presedinti de consilii judetene etnici machedoni si prefecti machedoni. 

Componenta etnica a guvernului si a judetelor arata ca machedonii desi nu reprezinta decat  1,1 % din populatia Romaniei controleaza prin PSD  intreaga Romanie pe care au subordonat-o intereselor  machedonesti si au baronizat-o.

Lansarea la presedentie a machedonului  Ponta facuta la Craiova a fost pe seama  faptului ca Olguta Vasilescu-Vlahopol este machedoanca ,are aparatul primariei Craiova  format din machedoni si a putut organiza  evenimentul .La Craiova functioneaza o  activa Sutata armaneasca –organizatie etnica.
Isi bat joc machedonii de olteni.
Castigarea presedentiei Romaniei este elementul esential prin care doresc sa subordoneze serviciile secrete si eliminarea elementelor patriotice care se mai opun la actiunile machedonilor.
Scheme politico-economico-financiare  conduse de lucratori  operativi SIE machedoni
Ovidiu Tender – ofiter SIE ,machedon, tendë = cort sau umbrar folosit pentru vite vara.Conduce  o  vasta operatiune comerciala internationala a machedonilor din SIE   folosind reteaua SIE  sub pretextul unor operatiuni SIE inchipuite.
Ghita Sebastian – ofiter SIE ,conduce o operatiune comerciala  machedoneasca folosind reteaua SIE sub pretextul unor operatiuni SIE legitime.
Sorin Oprescu    Primaria Bucuresti  lucreaza cu etnici machedoni sefii  departamentelor cele mai banoase implicate in miscari de terenuri care controleaza  afacerile de sute de milioane pe bugetul Primariei prin retelele de machedoni.Bucurestiul este economic in mainile lor.
Radu Mazare    Primaria Constanta
BVB Lucian Claudiu Anghel,Pompei Lupsan,Robert Cosmin Pana,Stere Farmache
Mircea Geoana (geoana in lb greaca  veche inseamna  arendas de pamant  ) fostul candidat  “oltean” din Dabuleni la presedentia Romaniei .
Minte asupra oltenismului ca si Ponta in incercarea de a masca etnia. Machedon 100%  Mihaela Geoana – sefa Crucii Rosii Romane infiltrata  acolo pentru relatiile internationale.
Mihai Costea EximBank – Cumnatul lui Geoana   .
Dan Radu Rusanu – reteaua din Ministerul de finante,ANAF si Asigurari.
Doru Ioan Taracila – omul de legatura cu mafia  libaneza  Grupul Maria
Gabriel Oprea   general cu 4 stele la … intendenta …asigura  suportul DGIPI. PUNR
Eugen Nicolicea –echipa de zgomot anti democratic. PUNR
Valeriu Steriu  PUNR
Daniel Constantin  PC 
Bogdan Ciuca – PC
Pelmus Pandelea  Ministerul de Externe  secretar general adjunct
Nicolae Idu
Cornel Idu 
Nicolae Dusu
Stere Samara
Angela Filote
In Autoritatea pentru Supraveghere Financiara  Manipularea pietei asigurarilor  Rusanu,Daniel Daianu,Mircea Ursache,Tudor Daniel,Ion Giurescu,Marzac Marian,Tudor Balta – recent infiltrat in Consiliul de Administratie al Administratiei Port Constanta ,Nina Puiu  toti machedoni.
Maria Grapini
Dan Nica
Ion Adam – operatiuni de restituiri ilegale de paduri prin sotia judectoare.
Mircea Diaconu  viclean actor machedon
Daniela Lulache  misterul carierei este apartenenta la etnie.
Nicu Gheara  agent extern SIE
Minister Finante  Ion Ghizdeanu,Gelu Diaconu
Ministerul Comertului Constantin Nita,Marcel Pandelica
Minister Transporturi  Iulian Matache,Virgil Titea,Marius Margarit
Ministerul de Externe – Corlateanu , Gheorghe Ciamba ,Bogdan Stanoevici
Gheoghe Vrana
Dan Petre – Institutul Diplomatic Roman
AFER  Gelu Dae
AVAS  Nicolae Minea
CNAS – Radu Tibichi ,Karla Nenu
Banca  Nationala – infiltrata de machedoni. Mugur Isarescu etnic evreu sprijinit de americani  a luptat  din greu ca  influienta mafiei machedonesti sa nu dea lovituri bancii   cum se intampla la Exim Bank sau CEC. Nu a putut evita ca speculand  informatiile asupra cursului valutar operativi machedoni  in  misiune sa beneficieze de tranzactii.
Emil Iota Ghizari  Presedinte al CA 1994-2000 si guvernator interimar  in timpul cat a fost premier Isarescu. Implicat in afacerea si falimentul B.I.Religiilor. Dupa 2004 Director General al Transfond SA  o societate  avand ca actionariat majoritatea bancilor comerciale din Romania care are monopolul  sistemului electronic de plati interbancare.
Nicolae Dardac machedon  prorector la ASE  fost in CA al BN 1998-2004
Daniel Daianu ,ofiter acoperit machedon SIE a fost infiltrat  recent in consiliul de administratie al BNR impreuna cu machedonul Gheorghe Gherghina.

Administratia locala exemple  de operativi machedoni   complici la planul de federalizare.

Arges    Costica Nicolescu si gruparea lui ,Grigore  Tecau

Braila  Gheorghe Bunea Stancu

Brasov  Aristotel Cancescu,Ion Dinita

Buzau  Bigiu si Beganu , Boscodeala ,Victor Mocanu,Valeriu Dimciu ,
Constanta    Mazare si  30.000 de machedoni.
Dolj – Craiova   primar Olguta Vasilescu – machedoanca si sotul Wlassopol(Vlahopol),viceprimar Cristina Calangiu,Constantin Mitrita  de la PNL
Timis   Titu Bojin  vezi afacerea aeroportul Timisoara si implicarea lui Ilie Sarbu.
Mehedinti  Adrian Duicu  si complicii lui Bidilici si Mijache, politistul Constantin Ponea sora si sotia.
Dambovita – Adrian Tutuianu si Iancu Caracota 
Galati – Nicolae Bacalbasa
Prahova  familia Cosma
Teleorman    Nicolae Zavera
Tulcea primar Constantin Hogea,CJ Tulcea Horia Teodorescu
Babadag  primar Georgian Caraman
Voluntari  Florentin Pandele

Exemple de ziaristi machedoni implicati in manipulare prin presa:
Armant Gosu –Revista 22 ,
Dan Diaconescu- RO TV il santajaza pe Ponta – Soarecele prin aparitii TV  numindu-l pe Ponta …Mickey Mouse.
TV Antena 3 – post politic al etniei machedonilor  cu  militanti machedoni activi    impotriva intereselor  poporului roman.
Dumitru Pelican
Radu Tudor
Daniel Barbu  
Mihai Gadea – nume romanizat  provine din lb. bulgara   gaida-cimpoi-  insurat cu  fata lui Memete – in lb albaneza –  memete = tampit sau  redus mintal ,Memete  un veros  machedon care s-a facut pastor Adventist pentru bani. Deosebit de viclean in a excroca fonduri de la credinciosi si strainatate.
Mircea Badea  etnic machedon – 
Mugur Ciuvica –( Civica ) familie emigrata din Machedonia greceasca

Val Valcu ,Doru Buscu
Cristian Zgabercea ,Stelian Tanase.

Victor Ciutacu  RO TV – se pretinde evreu. In realitatea este machedon ciutac =  o denumire data  machedonilor sau bulgarilor care se converteau  musulmani  pentru a avea drept de detinere pamant in imperiul otoman.

Absolut toti cei nominalizati in acest raport sunt etnici machedoni.
Nu este o vina sa fi machedon.
Este o vina sa sabotezi sa complotezi si sa tradezi poporul si patria care te-a acceptat la imigratie.
Vina este a conspiratorilor care  s-au organizat pe baze entice intr-o conspiratie criminala  si ataca Statul Roman pentru oprirea reformelor democratice si federalizarea Romaniei.
Evident ca  vor nega .
Dupa modelul scolilor de securitate.
 In orice situatie un ofiter de securitate neaga la infinit orice lucru oricat de evident ar fi.
Ei sunt antrenati sa minta ca nu sunt machedoni .
Si vor completa : .. si chiar daca as fi machedon nu mi-ar fi rusine pentru ca machedonii au dat oameni mari acestei tari si ……
Observati  comportamentul acestor persoane,  in ce afaceri au fost implicati , legatura dintre ei si inexplicabilele cariere in afaceri sau politica.

Nu va lasati pacaliti.
Aceasta etnie este deosebit de periculoasa.In acest moment complotistii joaca totul sau nimic cu orice pret.

Proiectul de tara pentru care lucreaza   Ponta –PSD  si  complicii din SIE-DIE.
Regiuni autonome etnice. Federalizarea Romaniei.
Instalarea machedonilor ca grup etnic dominant in Romania  pe baza accesului la resurse avand puterea politica sa creeze si sa mentina un sistem care sa le dea acest avantaj.
(Vezi componenta etnica a guvernului Ponta si  situatia presedintilor de CJ si prefectilor)

Aceste fapte ale unei grupari etnice fac ca oportunitatile potentiale si avantajele posibil de dobandit in conditii sociale egale si normale sa nu fie reale si romanii sa nu aiba o sansa egala in propria lor tara.

Situatia economica politica la care s-a ajuns dupa 20 ani de complot arata ca etnia machedoneasca s-a erijat in grup etnic avantajat  si oportunitatile si resursele de valoare sunt detinute disproportionat de un grup etnic in dauna  majoritatii poporului roman.
Pozitiile detinute de machedoni sunt avantaje dobandite fara merit prin conspiratie si coruptie  de membrii etniei in dauna interesului public general al romanilor .

In societatea romaneasca  in zonele de  actiune a etniei machedonesti se exercita un rasism neobservat care sustine sistemul ierarhic etnic si discriminare etnica fata de romani.
Asupra romanilor se exercita masuri mai aspre  sau nefavorabile  prin categorii de functionari publici,justitie,invatamant  in cazul in care apare concurenta sau conflictul de interese cu un etnic machedon.
Astfel se neaga dreptul la oportunitate egala si  aceste categorii de functionar publici discrimineaza din datorie fata de etnia lor  fapt care deriva din psihologia sociala si convingerea pe care o au ca sunt superiori romanilor


Desi sunt cca  225.000  machedoni  in toata tara fiind  a treia mare etnie dupa unguri si rromi  machedonii nu sunt perceputi ca etnie si actioneaza ca  fiind romanii  ocupand  functii cheie in stat si in retele de infuienta dezvoltate in ultimii 20 de ani.
Se pregatesc de asaltul final asupra Statului Roman
  
Cine a sabotat  Romania toti acesti ani?
Acesta este raspunsul.
O grupare etnica sustinuta de partidul politic devenit etnic machedonesc PSD si elemente din serviciile secrete de aceasta etnie.
Aceasta  este  raspunsul pentru esecurile acestei tari dupa 1989 .
A fost sabotata de la cel mai inalt nivel din interior. Emigranti machedoni acum la a 2 a si a 3 a generatie au patruns adanc in structura statului. 

Romanii trebuie sa inteleaga ca au de a face cu un dusman care  actioneaza in clandestinitate pe principii entice.
In plan politic PSD condus de machedoni au organizat si promovat o conducere statala  de tip kleptocratic –dictatura hotilor a celor corupti care guverneaza corupt intr-un sistem economic bazat numai pe afaceri cu bugetul statului  adica delapidarea de la bugetul statului organizata de functionari superiori de stat si  membrii guvernului si ai parlamentului.
Conducerea statului este asigurata de un guvern corupt avand hotia ca baza de organizare a societatii.
Kleptocratia este expresia sitemului PSD PCR Securitate  care este beneficiara  coruptiei intarindu-si astfel puterea  beneficind de avantaj politic din  incurajarea coruptiei baronilor locali care le asigura dominatia asupra oamenilor simpli si vulnerabili de la sate si saracimea oraselor industriale ajunse in ruina.
Sunt responsabili de degradarea morala a societatii  prin reducerea calitatii a vietii furand banii din taxe  mentinand saracia la limita manipularii.
Baronii locali  isi bazeaza puterea  pe sustinerea de la guvern alimentata  prin coruptie prin afaceri cu bugetul de stat sau local creind pe socoteala populatiei organizatii economice mafiote locale creind si imaginea publica falsa ca muncesc pentru populatie.
Sistemul de guvernare kleptocratic PSD UDMR PC a redus investitiile straine  si a filtrat patrunderea pe piata romaneasca a investitiilor straine numai prin filiere de securitate,securistii ramanand conducatori in aceste intreprinderi.
Vicleni si perfizi politicienii machedoni ca Ponta genereaza impresia ca se ingrijesc de pensionari si categoriile social vulnerabile numai pentru a le insela buna lor credinta si a le fura votul prin milogeala amenintatoare  urmand ca acestia sa fie  abandonati  in etapa urmatoare dupa ce complotistii machedoni cuceresc puterea  absoluta asupra serviciilor secrete si justitiei. PSD are grija de electoratul sau  ca aceiasi intentie cu care machedonii isi cresc oile si anume de a profita  de pe urma lor.
Electoratul PSD o sa inteleaga ca nu exista masa gratuita de la PSD si ca o sa plateasca  pentru orice pomana electorala primesta de la PSD pentru a le mulge voturile prin viclenie.
PSD ,Ponta si machedonii  sunt cei mai mari dusmani ai poporului roman urmarind  distrugerea unitatii statale a Romaniei.

Este imperativ ca acesti indivizi sa fie demascati, actiunile lor sa fie demascate 
Daca planul lor reuseste si Ponta ajunge presedinte tara se va federaliza.

SALVATI  ROMANIA ! PATRIA ESTE IN PERICOL !


Popularizati acest raport si discutati cu prietenii si rudele.Informati  vecinii. .
Este o obligatie morala cetateneasca care va contribui la demascarea  acestui complot.

Experimentul Constanta. Gruparea operativa etnic machedoneasca a lui Mazare -Constantinescu . 
 Toti machedonii  din Justitie lupta sa il scape pe Mazare care a amenintat ca ii da  “in gat” daca pateste ceva.
Judecatoarea Rodica Cosma de la ICCJ cea care l-a eliberat pe Mazare .
Judecatoarea Daniela Panioglu din dosarul complicilor lui Mazare – Preda si  Manolachi
Judecatoarea Corina Daescu din Dosarul Retrocedarilor.Are sarcina de a-l scapa pe Mazare pentru ca toti cei implicati in afacerea retrocedarilor sunt etnici machedoni.
Dosarul Retrocedarilor este cel mai periculos lucru care se poate intampla machedonilor prin dimensiunile nebanuite ale jafului la care a fost supus orasul Constanta ,retrocedarea si vanzarea ilegala a  intregului teritoriu  cartierul –statiune Mamaia. Au fost asasinati 4 oameni din cauza terenurilor din Constanta si Mamaia. Prin metode ale serviciilor secrete.Toti  ptr ca constituiau vulnerabilitate la Mazare si au vrut sa vorbeasca anchetatorilor.
Informatorul lui Mazare ,Emil Manolachi de la DNA Bucuresti arata cum se infiltreaza cu intentie agenti machedoni  in posturi esentiale pentru  etnie si devotamentul pana la sacrificiul de sine in servirea etniei
La recensamantul din 2011la Constanta s-au declarat pentru prima data etnic machedoni  12.000 de persoane adica aproape  4% din populatia orasului . Acestia impreuna cu cei care nu s-au declarat inca sunt  cca 30.000 si ei sunt cei care il sustin activ pe machedonul Mazare(Madzari) la primarie si cu ajutorul lor castiga Madzari primaria,  cu machedonii ,cu pensionarii vulnerabili social,cu rromi si turco-tatarii ai caror lideri au fost corupti cu terenuri in Mamaia.
Constanta este enclava etnica economica machedoneasca si romanii din Constanta nu realizeaza acest lucru.
Desi sunt in numar mic, faptul ca actioneaza pe ascuns ,isi ascund apartenenta etnica si se promoveaza unii pe altii in administratia locala numai pe filiera entic machedoneasca au reusit ca sa faca din Constanta un experiment etnic  enclavizand economic si capturand toate resursele orasului si judetului in folosul etniei machedonesti .
Constanta avand  un  potential economic ridicat si existand o populatie etnica machedoneasca compacta a fost  poligonul pe care s-a testat rezistenta  institutiilor romanesti.
Mazare, este  machedon, familia lui emigrata din Albania  – Madzarie = mazare in lb. albaneza s-a stabilit initial in  Cadrilater si in 1940 in  Jud Tulcea.  S-au mutat  la Bucuresti  promovati in functii de partid pe linie etnica  tatal lui Mazare  a fost lucrator   de securitate acoperit  in Ministerul Agriculturii  sectia de pescuit oceanic si exportul pestelui oceanic.
Ascunde etnia machedoneasca  cu inversunare  pentru ca daca afla constantenii nu il mai voteaza.
Mazare este  creatia machedonilor din SIE  si a executat un plan conceput central cu privire la terenurile si imobilele din Mamaia si Constanta Peninsula. 
Asta explica  “neputinta” justitiei in fata lui Mazare si  Constantinescu  si suportul politic neconditionat pe care il da Ponta –Soarecele si ministrul justitiei Cazancioc.

 Lista machedoni complici membrii ai gruparii Constanta cu rol activ in delapidari de terenuri,taxe si alte fonduri al primariei in ultimii 14 ani
Desi nu reprezinta decat 10% din populatia municipiului  90% din functionarii primariei Constanta  sunt machedoni si sunt adusi de Mazare la primarie.
Ani Merla  director
Gheorghe Stoica   fost preot ,lepadat de sutana pentru bani ,consilier local
Parvulescu Valentin consilier local
Ionut Pripis   director  Primaria Constanta  si sotia Iulia Pripis  inspector CJ Constanta
Constantin Racu sef AdminPubl Locala
Nicolae Nemirschi  asistent  a lui Mazare   fost viceprimar si ministru 
Ion Marica  sef Directia Tehnica si Achizitii primaria Constanta  
Ionel Pilat  sef Servicii Publice
Virginia Stefanica (maritata tot cu machedon  Uzun) sefa SPIT  Constanta , Carmen Trentea si 90 % din personalul de la SPITConstanta
Constantin Babus  seful RADEPP din primarie
Dospinescu Ramona director tehnic
Valentin Preda consultantul personal –fostul sectetar de stat de la Transporturi,
Corina Tapu – Registrul  Comertului Constanta
Avocatul Sorin Calaigi –dreneaza bani din primarie pentru procese fiind platit din uriasele  cheltuieli de judecata solicitate de primarie pentru actiunile de recuperare debite si amenzi 
Avocatii Ionel Hasotti si  Catalin Dancu au lucrat procesele de restituire
Ciprian Coada -judecator
Eugen Bola sef ITM
Decebal Serban –director general adjunct Administratia Port Constanta –responsabil cu  delapidarile  catre firmele machedonilor din gruparea Mazare
Alexandru Iorov – sef Infrastuctura Port Constanta + sotia Andreea secretara lui Mazare care este nasul lor de cununie.Secundul lui Decebal Serban si supraveghetorul lui
Cristina Stamat –sefa directiei urbanism desi este inginer chimist. Sotul Marius Stamat a fost infiltrat la firma Van Oord ca manager contracte  si  supravegheat  incasarea comisioanelor. Van Oord care executa un contract de 100 milioane de euro pentru Administratia Port Constanta si a fost obligata sa il angajeze pe Stamat ca sa le mearga bine dau olandezi comision lui Mazare  12,4 milioane euro in avans suma platita  de Administratia Port declarata ilegala de corpul de control si musamalizata de Dan Sova.
Mirela Matichescu  vicepresedinte Autoritatea Nationala pentru Turism.
Felix Stroe  RAJA Constanta  poreclit  Omul Pinguin  dupa personajul rapace din filmul Batman  , delapideaza fondurile RAJA catre firme machedonesti 
George Papari,consilier local, sef AdminBazinalaApeDobrogeaLitoral si reprezentanul primariei Constanta  in AGA  Port Constanta, responsabilul de marea evaziune fiscala care se petrece anual sub ochi tuturor pe plaja din Mamaia unde afacerea cu inchirerea plajelor este generatoare  evaziune fiscala de peste 1,5 milioane euro/sezon bani  negrii direct in buzunarul lui Mazare  si pusculita machedonilor din PSD 
George Papari ,consilier local, este fiul lui  Aurel Papari  Rectorul Universitatii private machedonesti Andrei Saguna din Constanta .Acesta a fost declarat de CNSAS colaborator al Securitati in perioada cand activa ca medic psihiatru in Constanta.Este si revolutionar cu acte in regula.Saguna este o jalnica privata. Decanul Facultatii de Drept este  Generalul Doctor  SPP Gabriel Naghi(Nachi) co etnicul lui Papari. Teodor Melezcanu este  doctor honoris cauza al acestei  asazise  universitati. Este spalatorie de bani si loc de trafic de influenta prin colaborarile cu procurori si judecatori ,lucratori  fisc ,care sunt  spaguiti ca lectori si profesori .
Lica Neagu- sindicalist 

Parlamentarii machedoni  PSD de Constanta

Nicu Moga
Alexandru Mazare
Cristina Dumitrache
Radu Babus
Eduard Stelian Martin
Mircea Dobre 
Complicii machedoni  a lui  Mazare in mediul economic din Constanta.
Danut Moisoiu
Constantin Fratila
Nelu Mirea
Ion Mocian
Ionel Hasioti
Vasile Costea  – ABC Val srl 
George Secarea
Stere Samara
Nicolae Dusu
Donchi Pufleni
Stefan Tudor
Dumitru Cilibie si fiica Laura Bianca  maritata cu Octavian Busu
Constantin Chicheanu
familia Martin
familia Dobre
familia Perifan
familia Stamat 
familia Pripis
familia Iuruc
familia Guci
familia Ghiuri
familia Pufleanu
familia Pandichi
Costel Zelca – tine hotelurile lui Mazare si afacerile cu petrol din Oil Terminal,
Alin Pilca  grupul Alma
Zizi Carasimu
Stere si Antonel Parteca
Dumitru Cusu
Daniel Pandele
Nicolae Dimaca
familia Lazia –grupul Argos in asociere cu Costea de la ABC Val  ,
Nicolae   Dospinescu responsabil pentru afacerile cu petrol ale gruparii Mazare si  detinatorul avionului Cesna 172 R  – YR UAT   pentru care Valentin Preda  asistent personal Mazare ,fost ministru secretar de stat Transporturi   a facilitat infintarea aeroportului Tuzla cu punct de trecere a frontierei etc. Avion de fuga.
familia Stavrositu Maria fost PDL si sotul Iani –remorchere in Port
Grupul de  machedoni hotelieri si carciumari din  Mamaia prin Asociatia patronala – sef Nicolae Bucovala    membri cercului de evazionisti care cotizeaza si sustin PSD cu mese pentru saraci.
Primari machedoni din judet Constanta impusi prin masinaria de vot PSD :
Ovidiu –George Scupra
M.Kogalniceanu  -Ancuta Belu
Lumina –Dumitru Chiru –fratele Gigi Chiru  infiltrat sef  PDL la Constanta
Poarta Alba –Vasile Delicoti
Corbu –Marian Galbinasu
Basarabi- Murfatlar  –Valentin Saghiu
Eforie   Brailoiu  primar , fratele fost prefect Constanta ofiter acoperit SIE , machedoni amandoi  au fost sustinuti  pe filiera  machedonesca din SIE.
Gina Hortolomei –Moscu( arata originea din orasul albanez Moscopole de unde este si
familia lui Ponta = omul de fatada in firmele lui Mazare.
Petcu Ianula -Ianina fosta sotie a lui Mazare    machedonaca familie provenita din Bulgaria.

Dosarul Retrocedarilor.Cristian Borcea,Giurgiucanu Georgica,Camboianu Mihai,Dima Alin Horatiu,Ion Sterghie,notarii si restul toti machedoni

Afacerea Mamaia  Litoral  majoritatea proprietarilor de hoteluri si restaurante,cluburi,baruri,terase,magazine sunt  etnici machedoni din Constanta,Tulcea sau Bucuresti.
Afacerea Mamaia presupune protectie totala  pe durata sezonului estival impotriva oricaror controale de la ITM unde este etnic machedon Eugen Bola ,DSVeterninara,     ,OPC –Mihai Perifan –etnic machedon,Daniel Dinulescu sef la Antifrauda Constanta,omul lui Chitoiu ,numit de Ponta ca sa acopere activitatea. Sef politie Dumitru Despescu, sef jandarmi Dima Constantin.
Exista retele bine organizate incepand cu productia de marfa neinregistrata ,distributia si valorificarea pentru toate produsele alimentare  carne, lactate, panificatie ,alcool fabricat ilegal,  familiile machedonesti Ghiuri si Pufleanu,bere si vin care provin din fabrici unde se produc cantitati neinregistrate si care sunt apoi traficate spre litoral prin firme de distributie operate de machedoni..
Experimentul Mazare-Constantinescu  a aratat cum se poate subjuga economic si politic un oras si un judet si a dat directii de actiune si modele de urmat pe viitor.

Articol preluat cu modificări de pe:

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”