VICTORIE APROAPE TOTALĂ A SISTEMULUI. Cu mânuţa noastră îi dăm adolescentele si pubertoasele spre imbecilizare şi sex total. CE E DE FĂCUT? Le educăm? Insuficient. Le mărităm? Cu cine?



Sinziana:

Acelasi lucru se intampla la noi. Uitati-va la aceste filmulete mizerabile de la XFactor, unde, de acest an, se da voie minorilor sa participe. Uitati-va cum acei batrani libidinosi, Bittman si Cheloo, o privesc pe aceasta fata ce doar a implinit 14 ani. Pe de alta parte priviti invidia si frustrarea din ochii Deliei Matache, care deja dupa standardele lumii de azi e “batrana si trecuta”.
Eu am cunoscut-o pe aceasta fata si este de o inocenta si o naivitate dezarmanta, vor face ce vor din ea.


geo:

Buna dimineata,

Parca anticipind documentarul de mai sus ieri am postat un link catre un articol referitor la ce grozavii vad medicii la copii de 11 – 16 ani.

Articolul este acesta:

Amor sălbatic cu eleve din Timişoara! Fetele de 12 ani ajung la spital cu sânii muşcaţi, băieţii cu răni “sub centură”

Tot mai multe eleve de liceu sau chiar de şcoală generală din Timişoara ajung la spital cu răni grave pe sâni sau organele genitale. Medicii spun că pe adolescenţi îi ia valul în timpul actului sexual şi nu îşi dau seama că se pot răni. Băieţii ajung şi ei la spital cu răni la organele genitale.

Fete din Timişoara cu vârste cuprinse între 11 şi 16 ani ajung la medic, săptămânal, cu răni grave pe sâni, provocate de iubiţii lor adolescenţi. Minorii pătimaşi îşi muşcă prea puternic iubitele de sâni, încercând să le provoace plăceri nebănuite, însă uneori reuşesc doar să le rănească până la sânge.

Ultimul caz a avut loc săptămâna aceasta, când o elevă de 15 ani a venit la spital cu o rană infectată la sân. Diagnostic: “plagă muşcată om sânul stâng”.

“Fetele vin la spital după câteva zile, când se sperie că rana nu se vindecă. Unele se tratează cu tot felul de leacuri după ureche şi îşi fac mai mult rău, pentru că rănile se infectează. Sunt câteva cazuri în fiecare luna. În aprilie deja au fost vreo 5-6 fete”, spune un medic de la Clinica de Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică a Spitalului de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.

Adolescenţii se rănesc în timpul sexului

Câteve fete au ajuns în ultimul an şi cu răni la organele genitale, iar mai mulţi băieţi au venit cu răni “sub centură”, cu toţii răniţi de partener în timpul sexului oral. “Încearcă să facă sex oral şi nu le iese uneori. Când văd că le dat sângele dau fuguţa la spital. Rănile sunt superficiale, de cele mai multe ori. Nu au fost cazuri grave. Adolescenţii sunt bombardaţi cu sex la televizor, internet, în reclamele stradale. Vrei să vinzi un biscuite, reclama e cu sex. Ce dracu să mai priceapă şi adolescenţii? Fac şi ei ce văd!”, a mai declarat medicul de la Spitalul de Copii “Louis Ţurcanu” din Timişoara.


Din pacate aceste lucruri nu se intimpla numai laTimisoara…acum ceva vreme amauzit o discutie sau am citit pe undeva ca “astia mici – de pina in 18 ani sint deja “experti in sex” iar fetele sint adevarate bombe biologice!!!”
Comentariu saccsiv:

Referitor la comentariul Sinzianei, cititi va rog si:


SISTEMUL este stapanit de slugoii diavolului caruia i se si inchina:


Despre BAPHOMET. De ce se inchina masonii diavolului?

CITATE CELEBRE. Au spus-o cu gura lor iar altii ne-au avertizat …

Si ii fac voia dar deja multi dintre noi o stim preabine.

Restul, majoritari, n-o stiu dar nici nu doresc s-o afle. Si cum lucrurile intotdeauna se leaga, nu le mai place nici invatatura ortodoxa:


Si ca atare nu fac nimic pentru oprirea distrugerii familiilor traditionale:


Evident, nu fac nimic nici pentru salvarea propriilor copile. Ba din contra, lasandu-se stricati unii par a-si dori ca odraslele sa-i depaseasca cu mult. Iar altii traiesc intr-o imbecilizare nepasatoare.

In acest timp factorii de orice tip ai SISTEMULUI tureaza motoarele la maxim:

- mass – media:




- jocuri:


- moda:


- educatie:

Filmul “Living and Growing” promoveaza desfranarea, perversiunile, homosexualitatea si anticonceptionalele elevilor de 8 ani din scolile britanice




Iar rezultatul e devastator.

Imbecilizare:

S-A CREAT SCLAVUL AMERICAN: 75% dintre elevii de liceu din Oklahoma nu cunosc nici macar numele primului presedinte al SUA

Sex total:




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

MARILE PROBLEME ALE MIŞCĂRII LEGIONARE (dovezi chiar din cărţile legionare privind caracterul fascist, antisemit, ecumenist, ezoterist şi neortodox al grupării legionare)

RĂTĂCIRILE ECUMENISTE ale Arhim. ILIE CLEOPA din cartea “CĂLĂUZĂ ÎN CREDINŢA ORTODOXĂ”

Conspiratia clanurilor de machedoni împotriva României